Logotip de Adolescents.cat

Dues posicions ideals per estimular el punt G

per Redacció, el 18 de maig de 2023 a les 11:33
El punt G està situat entre uns 3 o 5 cm dins de la vagina, a la paret frontal, i és una de les zones erògenes que més plaer proporciona. A l'hora de començar a explorar-lo, el més senzill és introduir els dits índex i anular, amb el palmell de la mà cap amunt, fins a trobar una zona en la paret vaginal amb textura rugosa, similar a la del paladar de la boca. Just allà hi ha el punt G.

Animated GIF
Així doncs, la masturbació –amb el conegut moviment "vine cap aquí"- o les joguines sexuals allargades, com els vibradors, són ideals per estimular aquest punt. Ara bé, també hi ha algunes postures que ajuden a augmentar la fricció amb aquesta zona. Aquestes en són algunes:

El carretó 
L'ideal per aquesta postura és que la persona a qui se li estimuli el punt G, es col·loqui estirada a la punta del llit. L'altre membre de la parella, li ha d'agafar les cames, col·locar-les a l'alçada de la seva cintura i després subjectar-les per tal que la penetració sigui més senzilla. 

La V
La persona que penetrarà, s'estira al llit amb la cara mirant cap al sostre. L'altre s'hi asseu damunt i col·loca les seves cames damunt les espatlles de la seva parella. Un cop fet, inclina l'esquena lleugerament cap enrere i aguanta en aquesta posició posant les seves mans damunt del llit. Després amb els seus malucs, marca el ritme que més li agradi.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: