Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 18 de maig

per Adolescents.cat, el 18 de maig de 2023 a les 08:52
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
A les xarxes socials no tot és el que sembla, així que deixa de muntar-te teories que no van enlloc. Procura no estar tan pendent del mòbil i desconnectar o t'acabaràs posant més nerviós. 

TAURE 
S'apropen canvis positius que al principi et costaran d'acceptar, però que et facilitaran les coses. Avui et convé tenir algun gest amb una persona que t'ha estat ajudant molt. El teu comportament aquests últims dies la pot haver fet sentir ignorada. 

BESSONS 
Has de fer-te càrrec dels teus encerts, però també dels teus errors. Avui et tocarà mirar de cara un tema amb el qual et vas equivocar. Admetre-ho és el primer pas per solucionar-ho. En l'amor, si estàs interessat en algú, és un bon moment per posar-te en contacte amb ell/a. 

CRANC 
Fa dies que algú de la teva família et demana ajuda i no estàs receptiu. Avui podria ser que el teu comportament acabi amb una discussió. No sigui orgullós o el malestar anirà a més. Demanar perdó a temps pot evitar molts problemes. 

LLEÓ 
De vegades exigeixes massa als altres, tant en l'àmbit d'amistat com en l'àmbit acadèmic. Intenta calmar-te perquè hi ha algú del teu entorn que comença a estar fart d'alguns dels teus comentaris. 

VERGE 
Ets una persona molt sincera, però de vegades no et saps expressar bé i t'acaben malinterpretant. Si avui has de tenir una conversa important amb algú, intenta mesurar molt bé el que dius si no vols que s'ho acabi prenent malament. 

BALANÇA 
No pares ni et relaxes i gairebé no tens temps per a tu. Això fa que estiguis reprimint els teus desitjos i et sentis poc realitzat. Encara que tinguis moltes coses per fer, saps que si vols, pots dedicar algunes estones als teus objectius.

ESCORPÍ 
Algú podria trair la teva confiança, però no et deixis emportar per la ràbia. Tu segueix a la teva perquè d'aquí poc t'arribaran noves oportunitats que et faran oblidar els mals moments.


SAGITARI
Fa temps que guardes un secret amb una altra persona i avui algú intentarà que li expliquis. Vigila a l'hora de revelar certs detalls perquè en podries sortir perjudicat a la llarga. 

CAPRICORN 
Avui se solucionarà un problema que tenies amb un company/a i això et farà estar més relaxat. Passa temps amb les persones que estimes i deixa de donar importància a aquelles que intenten fer-te la vida menys fàcil.

AQUARI 
Estàs molt inquiet per un tema sentimental al qual no pot parar de donar voltes. Això fa que t'estiguis perdent bons moments i que no estiguis apreciant prou les teves amistats. Intenta sortir del bucle que t'has creat i arribaran noves oportunitats aviat. 

PEIXOS 
Avui et sentiràs cansat i les relacions amb certes persones, se't faran pesades. Estàs passant per una època una mica apàtica i no acabes de trobar l'equilibri. Recupera una activitat del passat que et motivava.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: