Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 17 de maig de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Quan tenia 15, vivia en un pis on els veïns eren super macos. El cas és que jo em portava bé amb els meus veïns de dalt, i tenien un fill de la meva edat. He de dir que amb la veïna, la que era dona i mare dels meus veïns, doncs tenia un fill guapete i jo era amiga d'aquesta senyora. Un dia estava molt estressada pels exàmens i vaig pujar a casa seva a prendre una til·la. Resulta que ella no hi era i només estava el fill, però ell em va cedir l'entrada. Vam acabar fent de tot menys prenent una til·la.

Noia, 14 anys
Quan m'estresso menjo pasta crua i el soroll que fa en trencar-se em relaxa.

Noi, 15 anys
Sóc el malote de l'insti, però m'he enamorat de la friki de l'insti, i no sé com dir-ho...

Noia, 17 anys
La meva mare se'n va anar de viatge amb les seves amigues, i la vaig escolta dient que, allí, es follara a un munt de tios. Em fa por que el meu pare se n'assabenti i se separin.

Noia, 14 anys
De vegades em sembla que hi ha fantasmes a casa, i quan no hi ha ningú agafo l'aspiradora i faig veure que sóc una cazafantasmas, així em quedo més tranquil·la.

Noi, 16 anys
Em cau malament tothom de la meva classe, però ells es pensen que els caic genial. Sóc molt bo fent el fals. Tinc la meva colla d'amics al poble on anem el cap de setmana.

Noia, 15 anys
Fa uns mesos em vaig fer una rasta i els meus pares no en saben res. Quan arribo a casa me la lligo amb un clip sota el cabell.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: