Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 17 al 23 de maig

per Redacció, el 17 de maig de 2023 a les 10:01
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Sembla que comences a tenir clar què vols i tens intenció d’apostar pel que sents. Segueix així i no tinguis por en deixar-te portar. No pots estar sempre a la defensiva o pendent de si et trairan. Gaudeix d’aquest moment i obra’t a qui creus que s’ho mereix. Dia de la sort: 19. 

TAURE 
Aquesta setmana és possible que les coses canviïn una mica però has d’estar pendent i predisposat/da a fer-ho. Els canvis seran positius per la teva vida amorosa però t’has de deixar portar i sobretot, has de seguir el teu instint. Consell: Tot passa per alguna cosa, res és casualitat.  

BESSONS 
Si tens parella, és moment de parlar dels vostres objectius comuns, de posar-vos d’acord i de lluitar pels mateixos propòsits. Deixar les coses clares, et donarà confiança per saber que estàs on realment vols. Si no en tens, preparat perquè començaràs de 0 molt aviat. Dia de sort: 21.

CRANC 
Tens clar que vols el millor, per això, abans prefereixes estar sol/a que conformar-te amb algú que no et fa el pes. Intueixes que hi ha algú que et va darrere, per això, si ja has pres una decisió, fes-li saber com abans millor per evitar que es compliquin les coses. Dia de la sort: 22.

LLEÓ 
Hi ha algú que t’està demostrant molt en molt poc temps, algú al teu entorn que val molt la pena i que de mica en mica, és més important per tu. Si tens parella, estareu una mica desconnectats, però parla-ho i no tinguis por en dir el que et passa pel cap. Color: vermell. 

VERGE 
Sense adonar-te, li estàs donant massa importància a algú especial. No confonguis valorar a una persona de dependre d’ella. Vigila perquè aquesta setmana vindrà marcada per l’enveja. Algú que te’n té molta i intentarà manipular-te. Vés amb compte: sigues més desconfiat/da. 

BALANÇA 
Hi ha algú del teu passat que es resisteix a deixar-te marxar. No pots ser tan bona persona i li has de deixar les coses clares encara que et sembli cruel. Fer-ho a temps impedirà que es faci il·lusions i et permetrà fer la teva sense remordiments. Dia de la sort: 20. 

ESCORPÍ 
Algú molt especial per tu t’està xuclant l’energia i cada dia t’està exigint més. Tu creus que estant al seu costat li demostres com t’agrada però no t’adones que poder s’està aprofitant de tu. Consell: Estàs tan pendent de què vol que estàs ignorant el que realment et ve de gust.

SAGITARI 
Has començat el febrer amb molta energia i amb ganes de centrar-te amb tu. Saps que sovint et mereixies més del que tenies i que a les teves relacions sempre ets qui ho dóna tot però no rep el mateix. Aprofita aquesta setmana per pensar-hi i per aprendre a estar sol/a. Color: Blau cel.

CAPRICORN 
Ets una persona romàntica i en temes d’amor et deixes guiar molt més pel cor que pel cap. Ara estàs vivint un tipus de relació on aquestes dues parts es contradiuen i això et genera conflicte. Consell: intenta buscar l’equilibri, deixa’t portar però tingues present les conseqüències. 

AQUARI 
Aquesta setmana et retrobaràs o tornaràs a tenir contacte amb algú del passat que va ser molt important per tu. Això obrirà ferides que et pensaves que tenies curades i els records t’envairan. Consell: No t’obsessionis i evita stalkejar-la perquè no en trauràs res.

PEIXOS
No tens clar què us està passant però sents que no va com voldries. Confia en els teus i troba amb qui pots expressar el que sents. A vegades dir les coses en veu alta ens ajuda a veure-ho amb altres ulls i així, afrontar les decisions. Consell: Quan ho tinguis clar, parla-ho amb ell/a. 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: