Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 16 de maig

per Adolescents.cat, el 16 de maig de 2023 a les 09:47
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
A vegades, sents les coses amb tanta intensitat, que els altres no et comprenen massa bé. Això ho notaràs especialment avui amb el teu grup d’amics/gues. No t’hi enfrontis, limita’t a explicar què et passa. Són dies per centrar-te en tu.

TAURE
No deixis que ningú t'organitzi el teu dia, perquè acabaràs enfadat. Has de saber imposar-te a temps i negar-te a certs plans. És molt possible que aquests dies tinguis força discussions per no voler cedir. Procura mantenir-te ferm i fer valer les teves necessitats. Trobaràs aliances amb els signes d’Aire. 

BESSONS
Saps que a vegades ets massa tossut i això et porta problemes perquè no vols contemplar totes les opcions, sinó només aquelles que consideres bones. Obre la teva ment i escolta l’opinió de persones que volen el millor per tu. Cedir en alguna cosa et pot portar bons resultats avui. 

CRANC 
Et plantejaràs sortir de la rutina i començar una activitat diferent. Sents que necessites relacionar-te amb gent nova i viure experiències diferents i això t’impulsarà a deixar enrere certes pors. Un signe d’Aigua t’acompanyarà en aquest nou camí. 

LLEÓ 
Avui t’espera un dia complicat, perquè és probable que tinguis problemes amb algú del teu entorn. Et tocarà arribar a un acord si no vols que les coses es compliquin i potser no hi sortiràs guanyant tant com volies. No deixis que el teu orgull s'imposi.

VERGE 
Avui t’informaran de certs detalls que desconeixies i això et farà canviar una estratègia que tenies plantejada a llarg termini. No t’ho agafis com una derrota, és simplement un obstacle en el camí. Estigues atent als senyals. 

BALANÇA
Hi ha situacions ambigües que et fan veure els temes sentimentals poc clars. Tens la sensació que les paraules van per una banda i els fets, per una altra. Espera una mica abans de prendre una decisió. D’aquí poc una reacció d’ell/a t’obrirà els ulls. 

ESCORPÍ 
Avui no deixaràs de pensar en alguna cosa que està passant al teu voltant i que et fa estar trist. Intentaràs ajudar per canviar aquesta situació, però no et serà fàcil. Un signe d’Aigua et farà més costat del que esperaves. 

SAGITARI
Avui començaràs a sentir-te una mica millor gràcies a les paraules d’algú. Deixa que tot flueixi per a tornar-te a sentir en connexió amb el que t'envolta. No pots donar l’esquena a tothom per culpa d’una mala experiència. Avui ho veuràs clar. 

CAPRICORN
Tens ganes de canvis, però no pots fer-ho tot de cop. Comença per les petites coses, aquelles que depenen de tu, i a poc a poc, aniràs avançant. Avui podria ser que un pla no et surti bé. Procura no frustrar-te perquè ho pagaràs amb algú que no s’ho mereix. 

AQUARI 
Avui tindràs un dia tranquil i esperançador, sobretot a la nit, ja que aconseguiràs una petita victòria en una cosa amb la qual treballaves des de feia temps. Gaudeix d’aquest moment i aprofita’l per recuperar energies. 

PEIXOS
Sents que has de parlar clar amb una persona que no para de posar-te obstacles. Intenta negociar i no et posis a la defensiva. Si exposes bé els teus arguments, probablement acabis aconseguint el que vols. Mantingues la calma. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: