Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 12 de maig

per Adolescents.cat, el 12 de maig de 2023 a les 10:15
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Avui passarà una cosa que no comprendràs i no podràs pensar en res més. De vegades, no hi ha cap explicació així que val més no intentar buscar els motius. Accepta la realitat i busca el suport dels amics/gues. 

TAURE 
Creu més en tu. És l'únic que et fa falta per enfrontar una situació que condiciona el teu dia a dia des de ja fa massa temps. Ets una persona valenta, encara que de vegades et costi de creure.

BESSONS 
Digues les coses tal com les penses. No sempre és fàcil expressar la nostra opinió, però no pots mentir-te més a tu mateix o al final acabaràs explotant. 

CRANC 
Avui potser tindràs canvis d'humor sobtats i tot t'afectarà. No et prenguis tan seriosament l'opinió dels altres, el que més importa és el que penses tu. Per sort, tindràs algú que et mostrarà el seu suport. 

LLEÓ 
De vegades et crees les teves pròpies pel·lícules i te les acabes creient. Parla amb les persones involucrades abans de donar com a certes coses que no saps si són reals. 

VERGE 
Fes servir la teva força de voluntat perquè les coses vagin a millor, encara que al principi sigui difícil. Només així podràs canviar la relació que tens amb una persona i que fa temps que et fa estar malament. 

BALANÇA 
Potser demanar consell a un amic/ga et pot ajudar a visualitzar la situació des de fora i a prendre una decisió. Si no tens les coses clares, ara no és moment d'avançar, però sí de pensar cap a on tirar. 

ESCORPÍ 
Avui notaràs que el passat torna. Si vas decidir deixar certa gent enrere, va ser per algun motiu. Recorda-ho i continua endavant. Parlar amb un amic/ga que va viure molt intensament tot el que et va passar, t'ajudarà. 

SAGITARI 
Aquests dies estàs molt sensible i t'alteres molt. Analitza bé les coses abans de fer res i potser arribaràs a conclusions que et tranquil·litzaran. No siguis tan passional i pensa més amb el cap. 

CAPRICORN 
Et sentiràs ple d'energia i això et donarà forces per encarar qualsevol cosa. Aprofita-ho per solucionar un tema que tens pendent i que has anat posposant. 

AQUARI 
Ara veus clar que et vas equivocar i et sents culpable. No deixis que aquest sentiment t'enfonsi. Desfoga't fent alguna activitat que t'alliberi. Vigila amb mirar missatges del passat o acabaràs pensant tota l'estona en el mateix.

PEIXOS
Algú del teu entorn està fent que no avancis. Imposa't i no tinguis por: fa massa temps que et sents trepitjat, fes sentir la teva veu. Escriure t'ajudarà a connectar amb els teus desitjos.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: