Logotip de Adolescents.cat

3 trucs per estimular una part del cos sovint oblidada

per Redacció, el 11 de maig de 2023 a les 10:15
Sabies que els testicles tenen milers de terminacions nervioses i són una de les zones erògenes que proporciona més plaer a les persones amb penis? Aquests són alguns consells per estimular aquesta part tan sensible del cos:

Les mans

Hi ha alguns moviments que poden ajudar a augmentar l’excitació en aquesta zona del cos. El primer consisteix a agafar els testicles per sota i moure els dits com si estiguéssim tocant un piano, és a dir, d’un cantó a un altre. Si aquest moviment és massa suau, també es pot provar de moure les mans de manera circular, com si s’estigués canviant una bombeta. Ara bé, cal començar a poc a poc, i a poder ser utilitzar lubricant, per evitar possibles molèsties.
𝐓𝐇𝐄 𝐏𝐈𝐀𝐍𝐈𝐒𝐓 彡 °{ lay/zнang yιхιng}° ✓ - 2 - Wattpad


Bala vibradora
Com expliquen des de Platanomelón, un altre truc és estimular el perineu (el trosset de pell que hi ha entre l'anus i els testicles), amb un minivibrador. L’ideal és passar aquesta joguina sexual per la zona del perineu, mentre amb una altra mà, s’acaricien els testicles.
BALA VIBRADORA BLUETOOTH APP ABNER - Loveurself :: Compra online vibradores  a los mejores precios en Lima

La temperatura
Jugar amb la temperatura pot ser una bona idea per provar sensacions diferents. Pots agafar un glaçó, posar-te’l a la mà o a la boca, i estimular els testicles fent cercles. Si ets més de sensacions calentes, pots provar de jugar amb xocolata o nata.
Este hack para tu secadora eliminará las arrugas de tu ropa durante el  secado


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: