Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 11 de maig

per Adolescents.cat, el 11 de maig de 2023 a les 09:43
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

Àries
Recuperar malestars del passat és completament normal, però no pots obsessionar-t'hi. Fes cas als del teu voltant i treballa el teu benestar. No podràs superar les coses ràpidament i de cop, i menys si les deixes passar. En l'amor, demana per la persona que t'agrada. Nomes si li fas saber que t'agrada podrà passar alguna cosa.

Taure
Avui et trobaràs en una situació que requerirà que defensis els teus principis i allò que trobes just. No desisteixis, encara que impliqui barallar-te amb algú. Sembla que les coses t'aniràn bé però no per això has de deixar de posar atenció als teus, que et troben a faltar.

Bessons
Avui et trobaràs per davant amb un repte molt difícil que no podràs assolir sense l'ajuda d'una persona propera. No et demanarà res a canvi, però no t'oblidis de fer-li saber que l'estimes. En relació a això, toca posar més atenció als del teu voltant, que els estas deixant enrere per centrar-te en coses superficials.

Cranc
Tens un problema en un àmbit de la teva vida. Algú et va prometre alguna cosa que no està complint. Estas en tot el teu dret de reclamar-ho, però no caiguis en recrear-t'hi, no el facis sentir culpable. Un cop estigui resolt, fes-li una trucada al crush. Se sent una mica oblidat...

Lleó
Ets una persona independent i lliure, el que tens en ment és totalment possible si t'ho proposes. Aquella persona que t'està posant pals a la roda només vol això, impedir-te que aconsegueixis els teus objectius. Ignora-a completament i centra't en aquells que sí que et donen suport.

Verge
Has de prendre una decisió. És normal que et faci por tenint en compte les circumstàncies, però no pots posposar més això que tens al cap. És important que aprenguis a demanar ajuda, perquè no ho has fet fins ara i és el que t'ajudaria a arrodonir les coses. T'estàs allunyant d'aquella persona especial, o això li sembla.

Balança
Avui has de buscar allò que faci tornar les papallones a l'estómac amb aquella persona especial, sobretot si té a veure amb el vostre passat. No escoltis els consells d'aquella gent que saps que realment no volen el bé per a tu, sinó només parlar. Els rumors, a una altra casa. A tu no et convenen.

Escorpí
A vegades no val la pena lluitar per alguna relació (entre amics o de parella) que saps que realment no val la pena. Portes molt de temps insistint i estas picant ferro fred. Si avui ho intentes i no resulta, deixa-ho estar. Fia't més de tu mateix i dels teus talents.

Sagitari
És un bon moment per passar un temps sol i reflexionar sobre els aspectes de la teva vida que estas deixant passar amb l'activitat diària. T'aniria molt bé organitzar-te i pensar en el futur, que últimament t'has deixat portar molt. No et prenguis tan malament el que diuen de tu, si saps que t'estimen, és que ho fan pel teu bé.

Capricorn
Ets perfectament capaç de prendre la decisió que t'està posant nerviós, encara que alguns et diguin el contrari. Qui t'està empenyent a fer-ho és una persona a qui potser hauries de donar una oportunitat sentimental, encara que no t'ho hagis plantejat fins ara. Hi pots ser molt feliç.

Aquari
No t'obsessionis. Hi ha moltes coses bones a la teva vida, ara mateix, no cal que et centris en una, especialment si és una relació sentimental, que llavors venen les decepcions. Has d'aprendre a valorar allò bo que hi ha a la teva vida, i avui alguna situació concreta t'ajudarà a fer-ho. Fes alguna cosa especial amb el crush.

Peixos
Algú t'està fent perdre la confiança en tu mateix i això et fa posar molt trist. Pot ser que sigui perquè algú està prenent decisions per tu. L'amor, que sembla que és just a la cantonada, pot ajudar-te a tornar a tenir fe en tu mateix. Això sí, no en depenguis, el recolzament és bo però no la dependència.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: