Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 10 de maig de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.


 




Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys
Un dia a la festa major del meu poble estava amb el meu grup d'amics, allà hi havia la meva millor amiga i el seu nòvio. En un moment de la nit la meva amiga se'n va anar i ens vam quedar tots dos sols, vam seguir ballant i la cosa es va anar calentant i vam acabar fent-ho en un toi toi. No sé com explicar-li això a la meva amiga, perquè ell fa com si res i segueixen junts.

Noia, 17 anys
Quan era més petita amb uns 12 o 13 anys, tenia una molt bona amiga que quedàvem a dormir cada dia i cada setmana. Un dia no sé com vam acabar enrotllant-nos a l'habitació de jocs amb els seus pares al menjador de baix i un altre vam continuar amb el que havia passat i vam acabar a les fosques ella sobre meu sense roba. A dia d'avui les dues recordem graciosament que ens vam enrotllar, però en aquella habitació van passar més coses i mai més hem tornat a parlar del tema, crec que les dues ho mantenim com un secret de nenes petites.

Noi, 18 anys
El meu pare és el típic vell forrat. És vidu des de fa molts anys i ara mateix està sortint amb una noia que el té de sugar daddy. Com que a ella li carda fàstic fer el deliciós amb ell i jo em porto fatal amb ell també, de tant en tant em ve a buscar per les nits ;))))))))

Noia, 17 anys
Aquest estiu el noi que m'agrada des de fa 2 anys em va felicitar pel meu sant. Em va venir a veure per la conya a les 12 de la nit i vam baixar al parc de baix de casa meva. Ens vam liar i li vaig fer una palla al parc jajajaj.

Noi, 15 anys
Un dia que tornàvem d'un viatge moooolt llarg resulta que no havia pixat en tot el trajecte. Quan vam començar a descarregar al pàrquing m'estava morint llavors el meu pare va pujar maletes a casa i jo vaig anar corrents a un cantó del pàrquing i vaig pixar allà. Va fer olor durant una setmana.

Noia, 15 anys
Amb una conta secreta d'una foto d'una tia de Google, li vaig parlar al meu cosí de 12 anys per a veure si treia informació de amb qui s'havia liat o si era verge... I en un moment de la conversa veig una foto que m'havia enviat, era una foto del seu penis. I ara tinc fotos íntimes del meu cosí, sense que ell sàpiga que soc jo. Bé, les tenia. Ara ja no perquè ho he esborrat, se'm feia molt estrany que tingués fotos així del meu cosí!

Noia, 16 anys
Fa anys el meu germà tenia una guardiola amb 100€ a dins que portava candau. El cas és que no recordo ben bé per què, però la qüestió és que vaig trencar el candau i li vaig robar els 100€. En aquella època venia una noia a netejar-nos la casa i el meu germà va dir que segur que ho havia robat ella. La meva mare la va acomiadar. Farà més de cinc anys que va passar això i encara tothom de la meva família creu que la senyora de la neteja va robar els 100€. Crec que mai els diré la veritat perquè si no li hauré de donar 100€ al meu germà...

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: