Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 10 al 16 de maig

per Redacció, el 10 de maig de 2023 a les 08:05
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

 


Versió sense playbuzz

ARIES (3/5)
Si tens parella, tu que no ets una persona gelosa,però aquest cop sentiràs gelosia per un motiu o persona en concret. Tu no ets així i no tens motius, pensa-hi. Si no tens parella, et trobaràs enmig d’una discussió que afectarà la teva relació amb algú que t’importa. Dia de la sort: Diumenge. 

TAURE (2/5)
Fa temps que has conegut algú i tot està a punt de culminar. Tens la conquista molt a prop així que no desisteixis i segueix perseguint el teu objectiu. Vés amb compte perquè hi ha algú que està pendents dels teus moviments i li mou l’enveja. Dia de la sort: Divendres.

BESSONS (2/5)
Algú molt especial per tu, et necessita més que mai. Pot ser per problemes que té ell/a o potser té a veure amb la vostra relació però hi ha certa tensió que hauràs d’ajudar que passi. Tingues molta paciència i tot anirà bé. Consell: Aprofita aquesta setmana per fer esport, et sentiràs millor. 

CRANC (3/5)
A vegades és molt fàcil confondre’ns i veure amor on només hi ha una bonica amistat. Segurament, la relació que tens amb algú proper t’està confonent i el que per tu pot ser un possible inici, per l’altra persona no té importància. Consell: Parla-ho abans de fer suposicions.

LLEÓ (3/5)
Tens tendència a fer les coses sense contrastar informació i fent allò que creus oportú a cada moment però a vegades una tercera opinió, no ve malament. Sense voler-ho, la família i l’amor es barrejaran aquesta setmana així que val més que estiguis preparat/da. Dia de la sort: divendres. 

VERGE (4/5)
Aquesta setmana tindràs més d’una oportunitat per trobar-te amb algú que t’agrada i amb qui tens, o podries tenir, una bona relació. Sigues sincer/a en tot moment i no deixis que les teves inseguretats et facin dubtar  que el moment: és ara! Dia de la sort: dimecres.

BALANÇA (3/5)
Sembla que t’estàs donant una oportunitat. Ets molt emocional, ets conscient que has de treballar aquesta faceta teva, i precisament per això t’has de relaxar una mica i donar-te temps. S’apropa molt bona època per l’amor i has de ser pacient. Consell: Pel teu bé, no idealitzis cap relació. 

ESCORPÍ (3/5)
Hauràs de tenir una mentalitat positiva aquesta setmana. Les coses no aniran com esperes i aquest descontrol, farà que et desanimis. Vés amb compte i abans de saltar i discutir, pensa-ho dos cops i respira. Consell: Cuida les teves amistats, en tens alguna d’oblidada últimament. 

SAGITARI (4/5)
El bon temps ja és aquí i l’època de fer moltes coses, per això aquesta setmana sentiràs una energia especial. Troba el moment de quedar amb aquella persona que t’agrada i t’adonaràs que salten xispes entre vosaltres. Serà una bona setmana! Consell: tingues paciència amb els amics/gues. 

CAPRICORN (2/5)
Estàs en un bon moment personal, per aquest motiu, aquesta setmana pensaràs molt en la relació que tens amb algú que t’agrada. No et pressionis ni tingues pressa en treure una conclusió però no dubtis en dir-li què penses quan ho tinguis clar. Connexió especial amb: Balança. 

AQUARI (3/5)
Serà una setmana una mica complicada i per aquest motiu, tindràs molts nervis. Hauràs de vigilar molt el teu caràcter i les teves accions perquè hi ha algú del teu voltant que està patint les conseqüències. Consell: troba molts moments per estar sol/a i busca tranquil·litat. 

PEIXOS (3/5)
Aquesta serà una bona setmana per conèixer gent nova i de fet, n’apareixerà una d’encantadora. Sigues obert/a i intenta deixar de costat aquest punt de timidesa que et caracteritza perquè aquesta persona és tot energia i et traurà el millor de tu. Connexió especial amb: Escorpí i Lleó.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: