Logotip de Adolescents.cat

Noves ajudes per a la hipoteca per a joves i famílies amb fills: què n'has de saber?

per Redacció, el 10 de maig de 2023 a les 07:55
El govern espanyol ha aprovat l'aval de fins al 25% de la hipoteca per a joves de fins a 35 anys o famílies, amb ingressos inferiors a 37.800 euros per persona. Us exliquem més detalls sobre aquesta mesura, que pot beneficiar unes 50.000 persones:

Què permet aquest aval?


Tal com expliquen des del 3/24, habitualment la majoria d'entitats no donen hipoteques per sobre del 80% del valor de l'habitatge. Amb aquest aval, el préstec podrà ser fins al 100% del valor del pis. Per tant, no caldrà tenir aquest estalvi del 20% per a l'entrada.

El Ministeri compartirà fins al 20% del risc de la totalitat de la hipoteca amb l'entitat bancària en igualtat de condicions i podrà arribar al 25%.


Fins quan es pot demanar aquesta ajuda?


El període per formalitzar les hipoteques que es poden acollir a aquesta ajuda acabarà el 31 de desembre de 2025, amb possibilitat de pròrroga de dos anys.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: