Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 9 de maig

per Adolescents.cat, el 9 de maig de 2023 a les 07:37
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Una trobada inesperada amb algú calmarà els teus nervis i et tornarà la tranquil·litat. Fa dies que necessitaves tenir una conversa amb algú que no fos del teu cercle per desfogar-te.

TAURE
Estigues pendent del que passa al teu voltant perquè hi ha detalls que importen més del que creus. Avui és un bon dia perquè aclareixis temes que tens per resoldre amb els amics/gues.

BESSONS 
Avui connectaràs de manera especial amb una persona amb qui fa temps que no tenies relació. La conversa t’ajudarà a desbloquejar-te després de molta indecisió.

CRANC
És hora que et cuidis a tu mateix o si no acabaràs perdent els nervis. No pots estar sempre a tot arreu ni ajudant a tothom. Una persona de signe de foc et donarà el seu suport.

LLEÓ
Pot ser que sentis atracció per algú que no esperaves, però no et genera confiança. Vigila a l’hora de deixar-te portar pels teus sentiments: escolta el que et diu la raó.

VERGE
Un problema amb algú que estimes molt i us ha allunyat. Intenta arreglar les coses, perquè en el fons és el que vols i saps que si no, no estaràs bé.

BALANÇA
No et precipitis a l'hora de jutjar als altres perquè podries estar cometent un error. Avui algú et demostrarà que li importes molt i això et farà obrir els ulls d'una vegada per totes. 

ESCORPÍ 
De vegades vols imposar la teva opinió i no te n'adones. Procura escoltar més als altres i obrir-te a idees diferents o podries acabar barallat amb gent a qui estimes.

SAGITARI
Si tu creus que estàs actuant bé, no escoltis els comentaris d'una persona que et vol fer pensar el contrari. Guia’t pel que sents.

CAPRICORN
Avui pot ser que un malentès acabi en discussió. Fa dies que estàs molest amb algú i al final diràs les coses sense pensar-les gaire. Deixa que la situació es refredi o la tensió anirà a més.

AQUARI
Notaràs que una persona de la teva família et fa costat i et sentiràs molt estimat. Avui és un bon moment per expressar el que sents a aquella persona amb qui et fixes des de fa temps.

PEIXOS
Has d'intentar organitzar-te millor perquè si no acabes estressat com sempre. Busca el suport d'una persona Peixos o Capricorn, avui tens bones vibracions amb ells.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: