Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 607]

per Redacció, el 13 de maig de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Jo i un noi que em treu dos anys parlàvem i ens teníem moltes ganes. Un dia em va dir per quedar perquè un amic ens deixava la casa, jo tenia molta por perquè no coneixia a l'amic, però les ganes van guanyar. Vam quedar i just arribar ens vam començar a liar, la cosa es va calentar i em va baixar els pantalons i em va començar a fer dits, quan va acabar vam continuar liant-nos i em va agafar la mà i me la va posar a la seva polla. En fi, que vaig acabar fent-li una palla. Em va donar tant de morbo que el seu amic pogués venir en qualsevol moment... En conclusió, ho tornaria a repetir.

Noia, 16 anys
El meu nòvio va venir a me casa a ajudar-me a fer un pastís. Mentre feia la massa va posar una cançó que no m'agrada gens i va córrer fins a l'habitació perquè no li treies el mòbil. Total, que en algun moment em va donar la volta i va començar a fer-me petons amb l'esquena. Vam començar a liar-nos molt fort, el calentón cada cop era més fort i vam acabar follant. La millor follada de me vida.

Noi, 17 anys
Fa uns mesos treballava de cara al públic els caps de setmana. Total, que un dissabte que hi havia molta penya vaig veure un noi que estava tremendu. Vam estar tot el dia fent-nos mirades fins que quan quasi ja tancàvem ell sortia del lavabo i el vaig empènyer cap a dins. Em va llepar el cul dins d'un toy toy... Jo li vaig mamar. Va ser espectacular

Noia, 16 anys
Vam anar de viatge amb la classe a París, i ja feia temps que jo i un "amic" ens teníem ganes. Vaig fer el possible per colar-me a la seva habitació d'hotel, i a mitjanit em va començar a menjar la boca i a tocar-me de tot mentre dos amics nostres estaven al nostre costat. Creiem que no es van adonar, quin morbo.

Noi, 15 anys
L'altre dia estava mirant porno a unes colònies i fent-me una palla i va entrar una monitora. Jo estava molt cachondo així que li vaig dir que si volia xupar i ella em va dir que sí. Vam acabar follant com dues vaques bojes. Molt hot tot.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: