Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 8 al 14 de maig

per Redacció, el 8 de maig de 2023 a les 09:50
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES Et toca saber perdonar i posar-te al lloc dels altres. No siguis tan exigent amb tu mateix i aprèn també a estimar-te una mica més. Aquesta setmana els Àries esteu especialment seductors, us sentireu més atractius i atraureu l'atenció d’algú que no esperàveu. Dia de la sort: 10.

TAURE Comences aquesta setmana amb bon peu, sembla que la sort t’acompanya i sortiràs molt beneficiat d’una situació que no esperaves gens. Aprofita que la teva ment està àgil i brillant, veuràs com pots obtenir molts bons resultats amb els estudis i/o feina. Bones vibracions amb Peixos i Escorpí. Dia de sort: 8.

BESSONS Aquesta setmana els Bessons estareu una mica més solitaris i ni tan sols vosaltres sabreu el motiu, només és una fase... T'hauràs de mostrar flexible i comprensiu amb algú del teu entorn que ho està passant malament. I pel que fa a l'amor, no tinguis por de fer el primer pas, hi ha una persona que està esperant que tu moguis fitxa. Dia de la sort: 9. 

CRANC Aquesta setmana els Cranc tindreu més ganes de cuidar la vostra salut i estareu en general més positius. La Lluna et transmet una forta energia i t'empeny a l'acció. Vigila perquè estàs molt impulsiu i pots dir o fer alguna cosa de la qual després et penedeixis. Dia de sort: 8.

LLEÓ Ha arribat la ratxa de bona sort pels Lleí! Aquesta setmana començareu a notar canvis positius i això farà que també estigueu de més bon humor. La Lluna t'ajuda a arreglar algun malentès que s'ha pogut produir en l'àmbit familiar. És el moment de reprendre el diàleg i canalitzar la situació. Dia de la sort: 10.

VERGE Aquesta setmana els Verge estareu més tranquils anímicament i trobareu resposta a un dubte sentimental que us ronda pel cap. Estaràs molt actiu i amb moltes iniciatives en ment. Amb aquesta força i aquest entusiasme que poses en tot, els resultats no es faran esperar. Bona sintonia amb Cranc. Dia de la sort: 11.

BALANÇA Els Balança teniu bona sort amb les relacions personals aquesta setmana i sembla que hi ha converses que es poden tornar molt intenses per les dues parts. Evita participar en rumors. Hi ha moltes possibilitats de retrobar-te amb algú del passat que farà trontollar els teus esquemes. Escolta el teu cor. Dia de la sort: 10.

ESCORPÍ Has de relaxar-te una mica més i ser més comprensiu amb les persones que t’envolten. Intenta compaginar les obligacions amb les estones de lleure, necessites distreure't! Connectaràs molt bé amb tothom. Són dies molt positius per a les relacions de parella i d'amistat. Dia de la sort: 12.

SAGITARI Aquests dies estaràs més inconformista i intens que mai, i les teves emocions seran com un remolí, però amb la sort que algú proper t'equilibra i suavitza les teves contradiccions internes. Sentireu una connexió especial amb una persona i això us pot crear moltes confusions tot i que encara no és el moment de donar-hi moltes voltes. Dia de la sort: 10.

CAPRICORN Als Capricorn us toca imposar-vos una mica més aquesta setmana i demostrar a una persona molt propera que no us pot tractar així. Aprofita aquests dies per allunyar-te de pressions i tensions. Pots conèixer a algú nou amb qui connectis immediatament que et retornarà l'alegria. Dia de la sort: 14.

AQUARI Aquesta setmana t’adonaràs que hi ha una persona que és molt diferent de com et pensaves però en to positiu. Et sentiràs més unit a ell/a. Aprofita aquests dies per dedicar més temps als que estimes i abans del cap de setmana potser rebràs una sopresa inesperada. Dia de la sort: 10.

PEIXOS Els Peixos teniu bona sort en general aquesta setmana tot i que hi ha una persona que us molestarà una mica… Intenta tenir paciència! Tens al davant dies meravellosos en els quals pot fer-se realitat algun somni que havies deixat pel camí i que dubtaves poder complir... Dia de sort: 14.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: