Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 6 i 7 de maig

per Adolescents.cat, el 6 de maig de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

Capricorn: Els Capricorn estareu pensant en algú del passat que ja teníeu superat. Estaràs una mica confós i no sabràs amb qui parlar-ho. Moment de sort: dissabte a la tarda.

Lleó: És un cap de setmana per descansar i desconnectar una mica, dedica’t temps per tu mateix i deixa d'estar tan pendent dels altres. Mima't més. Moment de sort: tot el cap de setmana. 

Cranc: Els Cranc teniu un cap de setmana amb alts i baixos, la vostra sort va a estones. Intenta ser més comprensiu amb els altres, hi ha algú que ho necessita. Moment de sort: diumenge al migdia. 

Àries: Aquest cap de setmana et toca cuidar dels altres, es nota que ets una persona madura. És genial que donis consells, però aplica-ho també a la teva vida. Moment de sort: dissabte a la nit. 

Peixos: Aquest cap de setmana els Peixos estareu molt pensatius. Sembla que els teniu bona sort amb l’amor, aprofiteu-ho per parlar amb aquella persona especial! Moment de sort: dissabte al migdia. 

Taure: Aquest cap de setmana vigilareu molt les vostres paraules perquè sabeu que està a punt d’esclatar una discussió. Tens bons sort amb els diners. Moment de sort: diumenge al matí.

Balança: Sembla que comenceu a tenir les coses més clares i prendreu una decisió sobre una relació que teniu amb una amistat. No et facis enrere. Moment de sort: tot el diumenge. 

Bessons: Els Bessons tindreu un cap de setmana interesant, esteu en un bon moment de la vostra vida. Intenta sortir una mica més. Moment de sort: dissabte a la nit. 

Verge: No és bo que tinguis tants pensaments negatius, aquest cap de setmana has d’intentar ser més positiu. Hi ha una persona que t’ajudarà. Moment de sort: diumenge al migdia. 

Aquari:Aquest cap de setmana tindràs un petit problema però t’ajudarà a adonar-te d’una cosa molt important que fins ara havies passat per alt. Moment de sort: diumenge a la tarda.

Escorpí: Els Escorpí estareu una mica més tranquils aquest cap de setmana i no voldreu pensar en els problemes. Busca moments per tu. Moment de sort: dissabte a la tarda. 

Sagitari: Els Sagitari esteu una mica alterats i us molestaran moltes coses. Intenta controlar els teus nervis perquè pots acabar discutint-te amb algú que t’importa. Moment de sort: diumenge al matí.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: