Logotip de Adolescents.cat

Taylor Swift està sortint amb aquest cantant?

per Redacció, el 5 de maig de 2023 a les 06:00
Taylor Swift i Joe Alwyn van posar fi a la seva relació de sis anys el passat mes de febrer. Poc després, es va començar a rumorejar sobre un possible romanç entre la cantant i Matty Healy, vocalista de la banda The 1975.

Segons han explicat diversos mitjans, tots dos estan "bojament enamorats" l'un de l'altra. A més, com que tots dos han estat de gira, s'han comunicat a través de FaceTime i xat. "Ella té moltes ganes de veure'l un altre cop", asseguren les mateixes fonts.


"Com les dues estrelles internacionals que són, entenen la pressió dels seus respectius treballs millor que qualsevol altra persona, i recolzen enormement les carreres de cadascú. Estan molt emocionats amb aquesta relació i immensament orgullosos, al contrari de l'última relació de Taylor, que ha estat completament allunyat del focus mediàtic per decisió pròpia", afegeixen.

A més, sembla que "Taylor vol viure la seva vida i ser feliç i ha dit als seus amics que Matty volarà fins a Nashville durant el cap de setmana per estar amb ella a la propera etapa de la seva gira".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: