Logotip de Adolescents.cat

El nou mètode que millorarà les teves relacions sexuals

per Adolescents.cat, el 7 de maig de 2023 a les 08:45
Moltes persones no gaudeixen prou de la seva sexualitat perquè ens han fet creure que s’ha de centrar en els genitals, que ha de ser “dura” i intensa. És per això que poc a poc, gràcies a la pedagogia, anem descobrint altres formes més respectuoses de viure la vida sexual.

Avui us parlem del mètode Karezza, una pràctica que cada cops és més popular. La parauula Karezza ve de la paraula “carezza” que en italià significa carícia. Així doncs, com ja intuiràs, aquest mètode es basa en enfocar l’atenció a l’estimulació de manera recíproca i de manera relaxada sense pensar tota l’estona en l’orgasme.


La idea és estar presents, mirar-se, tocar-se amb calma, respecte i tranquil·litat i gaudir del plaer del camí i no enfocar-nos només en l’orgasme. Probablement aquest acaba arribant, potser no, però la idea és no centrar-se en l’orgasme com a únic fi.

El mètode karezza ens permet allargar el plaer i gaudir a través dels petons i les carícies, les mirades, les paraules… Aquest mètode també ajuda a treure’ns la pressió d’arribar a l’orgasme i potencia la comunicació, la intimitat i la posada en comú de desitjos i fantasies.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: