Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 4 de maig

per Adolescents.cat, el 4 de maig de 2023 a les 10:13
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
T’arriba una notícia que et porta tranquil·litat, ja que se soluciona un tema que et preocupava. Dona les gràcies a la persona que s’ha implicat des del principi i que ha fet possible que ara tot millori. Tindràs una connexió especial amb els signes de terra.

TAURE 
La teva força de voluntat t'ajudarà a fer front a una conversa que no et ve de gust, però que saps que has de tenir. Posar límits és necessari i quan ho hagis fet et sentiràs bé, ja que en el fons és el que volies. Tindràs una connexió especial amb els Capricorn. 

BESSONS 
Aguantes, aguantes…i al final acabes explotant. Saps que quan ho fas, acostumes a dir les coses sense pensar i n’acabes sortint perjudicat. Avui viuràs una situació que t’alterarà molt, però no t'interessa sobrepassar certs límits. Ves amb compte.

CRANC 
Avui algú estarà especialment pendent de tu i això pot provocar malestar en una altra persona. No deixis que les inseguretats dels altres et privin de gaudir i fes el que sentis. Al cap i a la fi, els sentiments sorgeixen i si els segueixes reprimint en sortiràs perjudicat. 

LLEÓ 
Cerca el consell d’una persona experta o seguiràs sense trobar solucions. Potser et fa certa vergonya obrir-te a algú que no coneixes, però hauràs de superar aquesta barrera si vols no quedar-te estancat. Tindràs una connexió especial amb els altres signes d’aigua. 

VERGE 
Avui sentiràs que a poc a poc, les coses es recol·loquen i els teus ànims milloraran. Després d’uns dies una mica aïllat et vindrà de gust passar temps amb els teus amics/gues i això t’ajudarà també a trencar la rutina. Al vespre rebràs unes paraules inesperades. 

BALANÇA 
Si avui et centres en el present i deixes de pensar en una espina que tens clavada i que encara no saps com treure’t, les coses aniran millor. I és que, només vivint en l’ara podràs apreciar certs detalls, en especial els petits –però significatius- gests que una persona està tenint amb tu. 

ESCORPÍ
Avui et sentiràs satisfet per la feina ben feta i gaudiràs de les felicitacions. Et mereixes el reconeixement que estàs rebent i que et portarà a fer un pas que serà clau pel teu futur. Potser necessitaràs el suport d’algú de confiança que t’ajudi a prendre aquesta decisió.

SAGITARI
Últimament sents que no pares de cagar-la. Potser t’equivoques perquè estàs fent les coses massa de pressa i no escoltes la teva veu interior. Tens molta intuïció, fes-la servir a l’hora d’actuar i veuràs com la teva sort, segurament canvia. Aquests dies ves amb compte amb els signes de foc.

CAPRICORN 
Intenta ajustar el teu ritme, sense sentir-te culpable. No sempre es pot atrapar tot. Renunciar no és rendir-se, sinó cuidar-se. Això sí, un cop hagis establert un pla de prioritats, t’has de mantenir ferm, o si no no notaràs cap millora i els altres no et prendran seriosament.

AQUARI 
Algú del teu entorn et té certa enveja. Els comentaris malintencionats per quedar bé davant dels altres i deixar-te malament a tu, són una mostra de les seves inseguretats. Aclareix-ho com més aviat millor i no ho deixis passar, perquè pot generar problemes. 

PEIXOS 
Avui tindràs ocasió de demostrar els teus dots de líder. No ho desaprofitis. Mostrar aquesta faceta serà positiu per a tu i millorarà algunes relacions socials, encara que potser pensis que les podria perjudicar. Avui és un dia per no donar gaires voltes a les coses i actuar.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: