Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les novetats de la Queens League i la Kings League

per Redacció, el 4 de maig de 2023 a les 06:00
Mediaset ha anunciat que la Kings League i la Queens League farà un salt a la televisió i s'emetrà al canal Cuatro a partir d'aquest dissabte 6 de maig.

Segons han explicat, cada dissabte i cada diumenge a les 8 de la nit s'emetran els millors partits  de les dues competicions. El 6 de maig comença la Queens League i serà un moment molt important pel futbol femení, ja que mourà a molts espectadors.


A més de l'emissió dels partits, Mediaset també ha informat de què es donaran resums de les jornades i dels millors moments dels programes prepartit i postpartit.
 
Així doncs, la lliga de futbol creada per l'Ibai i en Piqué ha aconseguit tenir un lloc a la televisió tradicional.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: