Logotip de Adolescents.cat

Com trobar l'amor de nou després d'una ruptura

per Redacció, el 9 de maig de 2023 a les 06:00
Trobar parella després d'una ruptura pot ser un procés difícil i dolorós, però no impossible. El primer que has de fer és donar-te temps per processar les teves emocions i sanar, ja que no és recomanable entrar en una nova relació sense haver superat completament l'anterior.

Un cop et sentis preparat/da per trobar de nou l'amor, pots començar a sortir més. Una bona idea pot ser quedar amb els amics per sortir de festa o iniciar un nou hobby. La finalitat és conèixer gent nova que tingui interessos similars als teus i crear nous vincles. També pots utilitzar aplicacions per lligar, però has de tenir en compte que no totes les persones que coneixeràs estaran disposades a tenir una relació seriosa.


En tot cas, el més important és que et prioritzis i que no tinguis com a objectiu trobar parella. No la necessites per ser feliç. Estima't a tu mateix/a, cuida la teva autoestima i no facis res que no vulguis.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: