Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 3 de maig de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.


 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Aquest estiu vaig conèixer un noi, vam estar de lio i em vaig pillar. Quan vam començar el curs em vaig començar a portar amb una noia i ens vam fer amigues i resulta que ella també el coneixia i també estava pillada d'ell (però no li vaig dir que a mi també m'agradava). Durant el curs he anat quedant amb ell, i fins i tot la vaig perdre amb ell. La meva amiga no sap res i es pensa que encara soc verge.

Noi, 14 anys
Tothom pensa que jo soc hetero, però la veritat és que em masturbo pensant en què faig un trio amb un de la classe i el profe d'educació física. Em posen tant!

Noia, 14 anys
Quan estic sola a casa parlo amb mi mateixa en anglès. M'encanta parlar en veu alta com si em dirigís a algú altre o algú altre es dirigís a mi i sobretot, en anglès. Em fa molta cosa que algú pugui sentir-me.

Noia, 16 anys
A festes del meu poble, jo anava borratxa i un amic meu també i a les 7 del matí vam anar a donar una volta l'amic, un cosí meu i jo, i ens vam començar a tocar per sobre la roba sense que el meu cosí se n'adones. L'amic li va dir que anés tirant i nosaltres vam anar a una cantonada i li vaig fer una mamada. Crec que se n'ha assabentat tothom.

Noi, 17 anys
Un dia estava a un McDonald's dinant i em va agafar molta caca, però com el lavabo estava tancat vaig acabar cagant a una cantonada a dins de la caixa del Happy Meal i per no tirar-ho a les escombraries ho vaig tornar a la barra del McDonald's.

Noia, 16 anys
Quan tenia 10 anys, vaig tenir el meu primer orgasme i he de dir que em vaig espantar perquè em van començar a tremolar les cames i el cor hahaha.

Noi, 17 anys
Fa dos anys quan anava a 4t d'ESO després de fer educació física ens dutxàvem. Jo era dels pocs que ens dutxàvem i era el primer, la resta trigaven a venir al vestuari. Un dia el company que m'agradava es va canviar de pantalons abans de fer la classe i Quan vaig entrar al vestuari vaig començar a olorar-los i em vaig masturbar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: