Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 3 al 9 de maig

per Redacció, el 3 de maig de 2023 a les 10:03
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!



 


Versió sense playbuzz

ÀRIES (2/5)
L’orgull fa que, a vegades, ens perdem moltes coses. La por a sincerar-te et jugarà una mala passada perquè faràs just lo contrari i algú amb qui connectaves s’allunyarà. Consell: les relacions més fàcils, que no potencien el millor de tu, són molt fugaces i al final, no t’omplen. 

TAURE (3/5)
És la teva època i l’energia renovada t’ajudarà a marcar-te nous objectius. Aquests dies, t’has adonat que tens les teves amistats una mica oblidades i per això, és important que intentis reforçar el vincle abans no sigui tard. Consell: reparteix millor el teu temps lliure.

BESSONS (4/5)
Hem d’aprendre a valorar les relacions que tenim. Ha arribat el moment que tu facis el mateix amb la persona que t’agrada i amb la que sembla que cada dia estàs més unit/da. Fes una demostració important d’amor, tot anirà bé i et sentiràs molt especial. Dia de la sort: diumenge. 

CRANC (2/5)
S’acosta una època molt prometedora per tu. Ets una persona oberta i just aquesta setmana la teva simpatia brillarà més que mai. Un pla amb els amics farà que coneguis a una persona amb qui  connectaràs de seguida . Consell: No siguis impulsiu/va i no et facis il·lusions de seguida. 

LLEÓ (4/5)
A vegades tenim tendència a fer-nos suposicions de tot, de per què l’altra gent actua com ho fa o per què han fet aquell comentari en concret. No sempre tot és el que sembla o el que ens imaginem. Dóna-li una oportunitat a la persona que tens en ment. Dia de la sort: Dimarts. 

VERGE (2/5)
Si tens parella, passareu per un moment on l’oci marcarà la vostra felicitat. No deixis de fer plans i la relació s’enriquirà. Si estàs solter/a, el teu caràcter divertit t’ajudarà a conquistar i a atraure a gent nova i interessant a la teva vida. Connexió especial amb: Taure i Escorpí.

BALANÇA (3/5)
Sempre tenim tendència a voler el que no tenim i sovint, el que volem és allò que vam perdre. Aquesta setmana, un antic amor reapareixerà a la teva vida i tot s’omplirà d’incògnites i records. Consell: No deixis que això et desestabilitzi ni perdis de vista el perquè la relació va acabar. 

ESCORPÍ (3/5)
Segurament fa dies que hauries d’haver pres una decisió però aquesta no és la millor setmana, així que no et precipitis. Fes una llista de pros i contres i així t’acabaràs convencent del que realment necessites. Arriben canvis importants a la teva vida, així que pren-t’ho amb calma. Color: verd.

SAGITARI (3/5)
Els teus consells són dels millors de tot el zodíac i aquesta setmana, algú important per tu els necessitarà més que mai. Sents que falta amor a la teva vida però quan el tens a davant, t’espantes i no saps si estàs preparat/da. Consell: No et pressionis ni pensis tant, simplement , deixa’t portar. 

CAPRICORN (3/5)
Tens tants fronts oberts que el pitjor de tot, és que t’oblides de tu i del que vols. Necessites tenir més paciència i hauràs de centrar-te en els teus propis desitjos. Cuida’t i valora’t més. Busca la calma i organitza’t, només així podràs gaudir del que estàs vivint. Dia de la sort: Divendres. 

AQUARI (3/5)
Tenir més vida social sempre ens porta a conèixer a gent nova i aquesta setmana, apareixeran noves oportunitats. De fet, fa poc vas conèixer algú per casualitat i heu seguit en contacte. Obre't i deixa’t portar perquè és possible que connecteu i sigueu més que amics. Dia de la sort: Dijous. 

PEIXOS (2/5)
No pots posar-te tanta pressió ni voler ser tan perfecte en tots els aspectes de la teva vida. Està bé ser organitzat/da i tenir les coses controlades però en els temes amorosos has d’aprendre a deixar-te portar. No tinguis vergonya i digues què sents que l’amor arribarà. Color: blau. 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: