Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 6 de maig de 2023 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Els coales tenen empremtes dactilars molt similars a les dels humans, cosa que ha portat a errors en investigacions criminals.

Hi ha un llac a Tanzània anomenat Llac Natron que té un alt contingut de minerals que fa que qualsevol animal que mori a les seves aigües es petrifiqui i quedi com una estàtua.

El cor pot continuar bategant fora del cos: Si es mantenen les condicions adequades, com ara la temperatura i l'oxigenació, el cor humà pot continuar bategant fora del cos durant diverses hores. Això es fa servir en la donació d'òrgans.

La mantis religiosa és l'únic insecte que pot girar el cap 180 graus.

A la pintura "L'últim sopar" de Leonardo da Vinci, el plat de Judes és l'únic sense menjar, cosa que simbolitza la seva traïció.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: