Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 606]

per Redacció, el 6 de maig de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Un dia vam quedar un grup d'amics (nois i noies) i ens vam quedar a dormir a casa d'un d'ells. A la nit, el meu millor amic i jo estàvem molt calents i quan estàvem amb els llums apagats, ens vam liar a saco i a tocar-nos. Els nostres amics quasi ens pillen.

Noia, 17 anys
Fa temps que m'agradava un noi de la meva classe, però ell no ho sabia, o això és el que jo pensava. Un dia ell es va liar amb una noia que em cau fatal i mesos després es van fer nòvios. Tot i això, fa un mes estàvem els dos sols a una classe fent un examen que no havíem fet. Com estàvem sols vam entregar l'examen i després ell va dir d'escapar-nos i anar al pati. Allà vam començar a parlar i en un moment em va preguntar que perquè no li vaig dir que estava pillada d'ell, no vaig saber que dir i ell em va dir que ell se sentia igual. Les preguntes van anar pujant de to i ens vam anar posant molt calents. Al final ens vam acabar masturbant l'un a l'altre al porxo de l'escola. Ara anem quedant de tant en tant i ell està amb la novia i la gent de la nostra classe no sap res.

Noi, 16 anys
Avui estava a casa de la meva novia perquè els seus pares no hi eren i mentre jo jugava a la play em va dir de follar. Total, vam acabar follant al sofà de casa seva mentre jo jugava a la play. EL MILLOR QUE HE FET MAI.

Noia, 16 anys
Fa dos mesos vaig anar a cambrils amb uns amics. La primera nit vam sortir i vam conèixer a unes noies de 20 i pico d'anys i vam començar a parlar amb elles. No sé com, però vam acabar al seu apartament i una d'elles no em parava de tirar la canya. Vam acabar follant al sofà mentre les altres estaven a fora a la terrassa fent botellon. Al cap de 2 setmanes em vaig assabentar que érem família.

Noia, 17 anys
Estava dormint a casa del meu nòvio amb la seva família. A la nit quan tots dormien vam començar a fer conya i vam acabar follant en silenci perquè ningú ens sentís. El seu germà va arribar a casa i vam haver de fer encara més silenci. Quin morbo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: