Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 2 de maig

per Adolescents.cat, el 2 de maig de 2023 a les 12:40
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
No t'agrada gens no complir amb el que has promès, però avui et veuràs obligat a fer-ho. Intenta pactar una solució que sigui satisfactòria per a totes les parts, segur que arribaràs a un acord. 

TAURE 
Et sents desconcentrat i és que hi ha un tema del passat que ha tornat amb força aquests dies. No estàs pensant amb claredat, així que para un moment, reflexiona i pensa el que vols realment. Has d'actuar.

BESSONS
Estaràs pendent d'un tema que fa uns dies que et confon. Intenta agafar-t'ho amb calma, perquè saps que en el fons, el que pugui passar, no depèn només de tu. Si necessites parlar amb aquella persona, fes-ho.

CRANC 
Els favors que has anat fent avui sentiràs que et retornen. Et notaràs especialment estimat per un amic/ga i això et farà està ple d'energia. En l'amor, és un bon moment per la reconciliació. 

LLEÓ 
Els canvis emocionals que vas experimentar fa poc, encara estan tenint conseqüències. Has de descansar una mica més, i no estressar-te tant i a poc a poc tot es reequilibrarà. Avui et tocarà dir que no a una persona que estimes. 

VERGE 
Intentes ocupar el teu cap amb tantes coses com pots, perquè no vols pensar en un tema que has de resoldre. No ho deixis tot per a última hora o podries fracassar. Intentar-ho, val la pena. 

BALANÇA
Estàs començant a aclarir alguns dubtes sentimentals que no et deixaven avançar. Segueix per aquest camí. Això sí, vés amb molt de compte perquè algú podria intentar manipular-te per fer-te canviar de rumb. 

ESCORPÍ
Has de prendre una decisió complicada, però no tens gens clar què fer. Posposa-ho i dona't temps. Aquest cap de setmana, podria ser que una conversa t'ajudés a aclarir dubtes. 

SAGITARI 
Aprofita aquest cap de setmana per descansar, però també per organitzar la teva agenda. Se t'acumulen les coses a fer i no les pots anar deixant de banda. Ser més productiu et farà sentir millor amb tu mateix, així que tot és qüestió de posar's-hi. Aquests dies millor que no et centris en els temes amorosos, perquè podries emportar-te una decepció .

CAPRICORN 
L'amor et somriu i per fi et tornes a sentir il·lusionat. Gaudeix d'aquest moment, però sobretot recorda que el més important és tu. No facis massa sacrificis personals o, com sempre, acabaràs cremant-te. 

AQUARI 
T'has posat un objectiu que, ara mateix, no pots aconseguir. Has de tenir paciència i ser una mica més realista. Rebaixa les teves expectatives perquè si no t'acabaràs frustrant. Parlar amb un familiar et pot ajudar.

PEIXOS
És possible que avui et sentis insegur en el terreny sentimental. Potser és perquè la persona que tens al teu costat no és qui vols que t'acompanyi. De vegades els problemes vénen de nosaltres mateixos i no dels altres. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: