Logotip de Adolescents.cat

Detingut el sospitós de matar un noi de 15 anys a Sant Hipòlit de Voltregà

per Redacció, el 2 de maig de 2023 a les 08:27
Un noi de 15 anys va morir assassinat aquest dilluns a Sant Hipòlit de Voltregà, a Osona. Els Mossos d'Esquadra han aconseguit detenir l'home d'uns 40 anys sospitós d'haver comès un homicidi.

Aquest maig el municipi es va llevar amb la notícia que un adolescent menor d'edat, de només 15 anys, havia mort després d'una baralla amb trets la matinada d'aquest dilluns. Els fets van passar al carrer durant un enfrontament entre dos nois i una noia, segons informen els Mossos.


El jove va ser localitzat prop de les cinc de la matinada ferit de mort enmig de la via pública d'aquest poble osonenc. Els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre el menor, però no van poder fer res per salvar-li la vida i van certificar que s'havia mort.

Immediatament, es va activar un ampli dispositiu per localitzar un altre noi que responia a les inicials de D.M.. Els Mossos d'Esquadra van buscar l'autor, de 40 anys i ferit a la cara, amb un helicòpter, drons i agents del Grup Especial d'Intervenció al bosc proper a la localitat. La família del sospitós va fer d'intermediària entre la policia i ell.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: