Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 28 d'abril

per Adolescents.cat, el 28 d'abril de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Avui estaràs susceptible i et costarà rebre certs comentaris. Abans de reaccionar, tingues clara la teva opinió i la teva visió. El que importa és com tu vegis les coses, no com te les vulguin fer veure. 

TAURE 
Avui et faran reflexionar sobre un tema amb el qual no vols pensar. Encara que no sigui senzill, hauries d'aprendre a mirar els teus problemes i prendre decisions en comptes d’esperar a que les prengui algú altre.

BESSONS 
Procura descansar i no complicar-te massa. Algú intentarà posar-te nerviós dien-te coses que no són veritat. Intenta mantenir la tranquil·litat i no deixar que la ràbia s'imposi.

CRANC 
Notes que una persona a qui aprecies s'està allunyant. Avui el notaràs fred/a i això et farà preocupar. Podria ser que el seu comportament no tingués res a veure amb tu. Abans de treure conclusions precipitades, parla-hi. 

LLEÓ 
Avui tindràs la sensació que agafes un camí que pot fer variar molts aspectes de la teva vida. És normal estar espantat/da, però si t'escoltes a tu mateix i fas el que creus, no te'n penediràs. 

VERGE 
Saps que et convé allunyar-te d'algunes persones que l'únic que et generen són tensions. Dedica’t temps a tu, això et farà veure un problema que t'ha estat preocupant d'una altra manera. 

BALANÇA 
No deixis passar més temps. Si vols aconseguir els teus objectius has de començar ja o al final t'acabaràs desmotivant. Al principi no serà fàcil, però hi haurà algú que t’ajudarà. Busca suport en els signes de Terra.

ESCORPÍ 
Arriba un bon moment pels Escoprí en l'àmbit amorós. Estaràs molt seductor/a i això et portarà a atrevrit-se a fer coses que fins ara t’espantaven. Fes el que sentis. 

SAGITARI
Aquesta setmana estàs esgotat i et ve de gust estar sol/a. T'has dedicat a solucionar complicacions que tu no havies creat i això ha fet que estiguessis neriviós/a. Desconnecta fent alguna cosa que t'agradi. 

CAPRICORN 
De vegades tens molt clar el que vols dir, però acabes comunicant-ho malament. Si creus que parlar les coses a la cara pot generar un malentès, escriu el que sents i fes-li arribar. Cal que pensis bé el qe vols transmetre.

AQUARI 
Et penses molt les coses i en tot el que pots passar si actues d'una manera o d'una altra. No et bloquegis o acabaràs perdent oportunitats. Avui algú t’ho dirà clar. Fes-li cas i reacciona.

PEIXOS 
Avui algú t'alegrarà el dia amb una notícia. Desprendràs una energia especial i les persones del teu entorn estaran més comunicatives mb tu. Tindràs una conversa que acabarà sent molt productiva i beneficiosa.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: