Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 27 d'abril

per Adolescents.cat, el 27 d'abril de 2023 a les 09:04
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 



Versió sense playbuzz

ÀRIES 
A vegades caus en el dubte perquè no pares de pensar com arreglar certs temes que, en el fons, no depenen de tu. Potser és hora que assumeixis que hi ha coses que no pots solucionar. No vulguis intervenir en tot.

TAURE 
Has de reorganitzar-te i trobar temps per fer allò que t’agrada. Si segueixes amb aquesta rutina a poc a poc aniràs perdent la il·lusió. Potser hauràs de fer alguns sacrificis, però valdrà la pena. Vigila amb els Capricorn, podries tenir-hi conflictes. 

BESSONS 
La lluna plena en el teu signe t’empeny a créixer i a desfer-te de records que encara et pesen molt. Et notaràs amb forces per avançar i estaràs especialment inspirat. Aprofita el moment per centrar-te en tu.

CRANC 
La teva generositat avui serà la protagonista. Deixaràs de banda els teus interessos i prioritzaràs el benestar d’una persona que t’importa. Podria ser que no et sentissis valorat, però amb els dies, això canviarà. 

LLEÓ
T’agrada actuar segons els teus valors i les persones que intenten fer-te saltar els teus límits et posen nerviós. Avui viuràs una situació de tensió per aquest motiu. Et veuràs obligat a dir les coses altes i clares si no et vols veure involucrat en un tema que et pot ser perjudicial.

VERGE
Avui compartiràs moments plens d’alegria amb algú que t’ajudaran a reposar la ment. Et fa molta falta allunyar-te de problemes i tensions. En el terreny amorós no estàs vivint el teu millor moment i necessites desconnectar. 

BALANÇA 
Aquesta setmana per tu ha estat molt intensa mentalment. Aprofita aquest cap de setmana per descansar, però també per trobar la motivació que et falta. No pots seguir queixant-te per tot, estàs entrant en una dinàmica perillosa i només tu la pots canviar. 

ESCORPÍ 
Avui rebràs un missatge que estaves esperant i estaràs molt optimista. Ves amb compte, però, perquè de vegades ens equivoquem a l’hora d’interpretar les paraules. Demana opinió a un amic de confiança. 

SAGITARI 
Avui potser hauràs de fer bona cara a algú encara que no et vingui massa de gust estar amb ell/a. Al final, però, estar en companyia t’acabarà animant i et sentiràs agraït. Tens una connexió molt forta amb els Aquari. 

CAPRICORN 
No esperis el reconeixement de certes persones, perquè el més probable és que no arribi. Encara que no et felicitin per la feina feta, tu ets molt conscient de quins són els teus mèrits. Així que no deixis que l’actitud dels altres t’afecti. S’apropen dies intensos, aprofita el cap de setmana per descansar. 

AQUARI 
Intenta no passar-te tot el cap de setmana pensant en la feina que has de fer. Necessites relaxar-te. Algú et proposarà un pla diferent que t’anirà bé per oxigenar la ment. En el terreny amorós, són bons dies per establir vincles. 

PEIXOS
Si creus que ja no et pots guardar més certes opinions, expressa-les, però fes-ho amb tacte. Utilitza les teves habilitats socials i no siguis massa directe o l’altra persona s’ho podria prendre molt malament. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: