Logotip de Adolescents.cat

En Sebastián Yatra es compra un pis per estar més a prop de l'Aitana

per Redacció, el 26 d'abril de 2023 a les 06:00
Tot i que cap dels dos ho ha confirmat, ja no queda cap dubte de què en Sebastián Yatra i l'Aitana tenen alguna cosa més que una bonica amistat.

Quan es va confirmar la ruptura de l'Aitana amb en Miguel Bernardeau, la cantant es va comprar un xalet als afores de Madrid i ara, el seu company de 'La Voz Kids', s'ha comprat un pis a un dels barris més luxosos de la ciutat per estar a prop d'ella.


Segons ha explicat la revista 'Diez Minutos', al colombià li ha costat un milió i mig d'euros fer-se amb aquesta casa que disposa de 283 metres quadrats i té tres habitacions i tres lavabos.

A més, a l'estrena del videoclip mtmad 'En todas las Salsas', els col·laboradors van explicar que l'Aitana ha col·laborat en l'elecció dels mobles i que han tingut unes quantes discussions, ja que un els volia de color fusta i l'altra de color blanc.


I, per acabar de confirmar els rumors, en Sebastián no es va voler mullar, però va dir: "Tenim una amistat especial. Ara estem gaudint cada cosa".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: