Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 26 d'abril al 2 de maig

per Redacció, el 26 d'abril de 2023 a les 09:30
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES (3/5)
Tot plegat ho estàs donant tot per demostrar-li que t’agrada sense haver-li de dir, i de sobte, t’entren uns dubtes que no saps ni d’on vénen. És un capritxo? Només sents atracció? T’has enamorat o és amistat? Consell: dóna’t temps per estar a soles i pensa els pros i contres. 

TAURE (3/5)
Prepara’t  perquè aquesta setmana començarà quelcom important i positiu per tu. Hi ha algú molt especial que et deu una disculpa i, encara que diguis que no cal, ho estàs esperant perquè necessites parlar-ho per poder seguir endavant o passar pàgina. Dia de la sort: Dijous.

BESSONS (2/5)
Sempre apareix la mateixa persona quan tot et va millor, i no t’enganyis, no és casualitat. Quan algú del passat torna amb el discurs de quedar-se, no és més que una estratègia per guanyar-se la teva confiança. Consell: No t’enganyis i pensa que el karma posa a tothom al seu lloc. 

CRANC (3/5)
Ets molt important per algú i últimament sent que t’estàs distanciant. Mira el teu entorn perquè és una persona a qui li agrades però tu no sols mirar-la d’aquesta manera. Fixa’t i decideix cap a on ha d’anar la vostra relació. Vés amb compte: Vigila amb els malentesos. 

LLEÓ (2/5)
Estàs una mica decaigut/da i quan estàs així saltes a la primera de canvi. Pensa i ordena els teus sentiments. Queda amb algú en qui confiïs i puguis expressar-li lliurement què et passa i penses. Dir les coses en veu alta ens dóna una altra perspectiva. Dia de la sort: 3.

VERGE (3/5)
Tens un assumpte encallat amb algú important i cap fa el pas. Trenca el gel i parla-hi o llença’t tu! Sempre li dónes massa voltes a tot. Fins i tot, abans que passin, ja t’has imaginat totes les possibilitats. Vés amb compte: No pots controlar-ho tot. Has d’aprendre a deixar-te portar.   

BALANÇA (2/5)
Tindràs una setmana una mica moguda perquè aviat tens alguna cosa important (un viatge, un treball...). Aprèn a gestionar-te més bé el temps i dóna’t espai per estar sol/a i ordenar els teus sentiments. Consell: No tens clar en quin punt estàs i necessites pensar-hi. Fes-ho ho petaràs! 

ESCORPÍ (2/5)
Tens un imant per les relacions i les persones més complicades. Tu ets així, t’agraden els reptes, tenir una relació complicada o enamorar a algú que t’ho posa difícil. Vigila perquè seguir així et serà especialment perillós aquesta setmana. Dia de la sort: Dimecres. 

SAGITARI (2/5)
És possible que aquesta setmana t’enfadis amb algú especial i que aprecies molt. Segurament es degui a un problema de sinceritat. Tens les coses clares però les tens per tu! Potser no has sigut del tot transparent amb aquesta persona i ara toca afrontar-ho. Dia de la sort: dijous 1. 

CAPRICORN (3/5)
Així com nosaltres no caiem bé a tothom, la persona que t’agrada o la teva parella, tampoc. Has de tenir clar què vols tu i lluitar per tenir-ho però no et deixis influir per l’opinió de la resta. Consell: l’única opinió que sí que hauries de tenir en compte és la de gent que t’estima.  

AQUARI (4/5)
Una cosa tens clara: vols gent que sumi. No ets extremadament social i, si no t’han d’aportar res, que no et facin perdre el temps. No intentis ser qui no ets per res ni per ningú perquè no et sentiràs còmode. Important: aquesta setmana la teva sexualitat tindrà un paper significatiu.

PEIXOS (3/5)
Per fi tens clar amb qui vols estar així que ara implica’t per fer que funcioni. Ets més sentimental del que vols aparentar i sovint et costa parlar dels teus sentiments. No tinguis por a obrir-te i dir el que sents. El moment és ara i has d’aprofitar l’oportunitat. Dia de la sort: 2.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: