Logotip de Adolescents.cat

TikTok prohibeix els continguts d'aquest estil

per Redacció, el 26 d'abril de 2023 a les 09:17
TikTok vol intentar frenar la desinformació. És per això que ha començat a prohibir els vídeos que ofereixin un contingut negacionista sobre el canvi climàtic. A partir d'aquest mes d'abril, no es permetran informacions que vagin en contra del consens de la comunitat científica, segons apunta Engadget.

Qualsevol usuari que busqui informació climàtica serà dirigit a "informació autoritzada", és a dir, informació que TikTok hagi determinat que és correcta en col·laboració amb l'Organització de les Nacions Unides (ONU).


L'app, però, sí que permetrà vídeos que debatin sobre l'emergència climàtica, així com les mesures que s'haurien d'aplicar per intentar fer-hi front.

Aquesta mesura s'ha pres després que el 2022, els investigadors de NewsGuard publiquessin un estudi sobre la desinformació, en el qual s'afirmava que la plataforma comptava amb una gran quantitat de dades falses sobre el canvi climàtic.


A més d'aquesta decisió, TikTok també va anunciar el mes de març que modificaria les seves polítiques de moderació per a incloure noves restriccions, com la regulació dels denominats deepfakes, vídeos generats per Intel·ligència Artificial. Els continguts d'aquest estil han d'estar marcats amb l'etiqueta de "sintètic" o "fals" per tal que els usuaris els confonguin amb escenes reals.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: