Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: de l'1 al 7 de maig

per Redacció, el 1 de maig de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

Àries: 
Aquesta setmana les coses aniran fluint sense gaires entrebancs, gaudiràs cada dia de molts detalls que et faran feliç. Vigila amb la salut, no et trobaràs massa bé. Et sentiràs orgullós d’una cosa que faràs i que els altres no s’ho esperaven. Dia de la sort: 2.

Taure: 
La teva salut està una mica dèbil, cuida’t més: sovint penses massa en els altres i t'oblides de tu mateix/a. L’amor està en el seu punt fort, aprofita per establir noves connexions. Tens bona sort en els estudis/feina. Dia de la sort: 7.

Bessons: 
Aquests dies descobriràs que de vegades val més un silenci que mil paraules. L’amor està de part teva, tingues paciència. El teu caràcter influirà i ajudarà a algú de forma positiva. Dia de la sort: 3. 

Cranc: 
Els Cranc amb parella viuran una injecció amorosa en la seva relació, els que no tenen parella és un bon moment per fer el primer pas. No et penedeixis de les teves decisions, tot apunta que en el futur veuràs que havies fet bé. Dia de la sort: 4.

Lleó: 
Els Lleó estareu una mica pensatius aquests dies, una cosa força habitual pel vostre caràcter. Se’t presentarà una bona oportunitat però depèn de tu que tiri endavant, no deixis que l’opinió dels altres t’influeixi. Dia de la sort: 3.

Verge: 
De vegades tens por a prendre decisions equivocades i deixes passar oportunitats, aquesta setmana això canviarà i estaràs molt més decidit. El teu canvi d’actitud influenciarà en com et veuen els altres. Compte amb els diners! Número de la sort: 5. 

Balança: 
No et distreguis amb coses que no valen la pena i concentra’t en el teu objectiu, aquesta setmana veuràs bons resultats del teu esforç. Hi haurà un moment que sentiràs molta ràbia, no ho paguis amb els teus amics o et quedaràs sol. Dia de la sort: 5.

Escorpí: 
El terreny amorós és fèrtil pels Escorpí, no et quedis sense fer res i fes-te notar. Estaràs ple d’energia i això farà que vegis les coses més positivament. Un amic necessitarà un bon consell teu, estigues al seu costat perquè t'ho agrairà molt. Dia de la sort: 3.

Sagitari: 
Tindràs una sorpresa molt agradable que t’animarà a mitjans de setmana. Això sí, també descobriràs que hi ha una persona que és molt diferent de com et pensaves i això et farà reflexionar molt sobre la gent que t’envolta. Dia de la sort: 6.

Capricorn: 
Una situació et posarà entre l’espasa i la paret i hauràs de prendre decisions precipitades que segurament no hauries pres en un moment tranquil. Deixa’t guiar per la teva intuïció i no deixis de costat a un amic que sempre ha estat amb tu, serà qui t'aconselli bé. Dia de la sort: 3.

Aquari: 
Se’t presenten uns dies plens de coses i aniràs una mica atabalat. Els Aqusari us estresseu amb facilitat així que intenteu controlar els vostres nervis si no voleu patir. No et preocupis perquè apunta que tot sortirà bé. A més, rebràs l'ajuda d'algú inesperat. Dia de la sort: 4.

Peixos: 
La teva intuïció serà important aquesta setmana, escolta el que diu el teu cor i pren decisions basades en el desig. Hi ha gent que no et comprèn i intentarà parar-te els peus, prepara’t. Si tens algun objecte que utilitzes d'amulet, intenta portar-lo aquests dies. Dia de la sort: 2. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: