Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 26 d'abril de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
Doncs abans de fer els 18 ja estava pensant fer-me Tinder perquè la meva vida amorosa era inexistent. Al fer els 18 doncs me la vaig instal·lar primer per curiositat i per les jaja, però ja no és broma i només ho sap la meva millor amig. Els altres amics i amigues meves no ho saben i no vull que ho sàpiguen mai.

Noia, 17 anys
Porto quasi 5 mesos quedant amb el meu ex. Ningú sap res, ni la meva millor amiga. Per una part em sap greu perquè no m'agrada mentir a la gent quan quedo amb ell, però per l'altre em dona molt morbo que ningú sàpiga el que faig amb ell...

Noia, 17 anys
Vaig tindré relacions al menjador de casa pensant que no hi havia ningú a casa, i a l'estona va baixar el meu pare perquè treballava de nit, i pensava que s'havia deixat posada una pel·lícula +18, no el puc mirar igual...

Noi, 16 anys
Quan tenia 4/5 anys vaig anar a dormir a casa d'una amiga del poble. Volíem ser nòvios, però en lloc de fer-nos picos em va dir que li fes petons al cony i que li posés la polla. Estic segur que més gent ha follat de petit encara que no ho expliquin.

Noia, 18 anys
Fa un any vaig fer-me molt amb una noia la qual ara se suposa que és la meva millor amiga. La cosa és que ella és molt pesada i no la suporto, però estic molt intrigada per saber d'on treu tants diners la seva família si els seus pares tenen oficis nobles i no ve de família rica. No sap que vaig amb ella per descobrir-ho i que un cop que vaig anar a casa seva vaig regirar la casa per trobar pistes.

Noia, 17 anys
El meu gran secret és que un dia a un sopar familiar vaig notar que el meu cosí se li va empalmar i com jo també anava catxonda, quan se'n va anar al lavabo vaig aprofitar i vaig anar amb ell. Vam tindre el millor polvo de ma vida, des d'aquell dia sempre acabem follant en els sopars familiars.

Noi, 16 anys
Jo tenia un amic que li agradava la millor amiga de la meva novia. Un dia la meva novia va venir a casa amb la seva amiga, vam acabar a l'habitació dels meus pares fent un trio. El meu amic no en té ni idea i no sé com dir-li que m'he tirat a la seva crush.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: