Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 30 d'abril de 2023 a les 07:40
Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Primera setmana de maig de 2023:



Déu n'hi do la de coses a destacar que tindrem aquesta setmana! D'entrada cal destacar que Mercuri, planeta de la comunicació, està retrògrada. Això vol dir que el seu moviment és més lent i des de la Terra el percebem com si enlloc d'anar endavant, anés enrere. En astrologia psicològica això es tradueix en reptes comunicatius. Això no és dolent, però sí que es recomana aquests dies no tenir converses importants si abans no s'han pensat molt bé, ja que els malentesos estaran a l'ordre del dia. Amb mercuri retrogradant també acostuma a haver-hi fallades tècniques, caigudes d'Internet i tot el que té a veure amb telecomunicació. Si estàs fent un treball, per exemple, assegura't que el vas guardant sovint per no tenir ensurts.


Per altra banda el dia 5 tindrem una súper lluna. Serà lluna plena al signe d'escorpí, això implica el final d'un cicle de 6 mesos en el que probablement tens la sensació d'haver "mort" simbòlicament donant pas a una nova versió de tu. Els astres et demanen que siguis molt honest/a amb qui ets ara i deixis anar tot allò que ja no et representa. Alhora en aquesta mateixa lluna hi tindrem un eclipsi, així que pot ser que notis moments d'inestabilitat emocional i cansament. Cuida't i descansa :)
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: