Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 25 d'abril

per Adolescents.cat, el 25 d'abril de 2023 a les 10:02
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Avui podries tenir una baralla amb algú que no forma part del teu cercle. No deixis que això t'esguerri el dia. Últimament tens massa tensions i no controles bé els teus nervis. Analitza bé el que et passa i busca-hi una solució. 

TAURE 
Algú està interessat a fer-te creure coses que no són del tot certes. Fes servir la teva intuïció per posar en dubte aquelles paraules que no vegis clares. En els estudis/feina no siguis tan perfeccionista, t'estàs atabalant de manera innecessària.

BESSONS 
Ara mateix no et convé envoltar-te de persones que ho estiguin criticant tot constantment. No facis cas de les paraules desagradables i allunya't d'aquella gent que no t'estigui aportant res positiu. Estàs baix d'ànims i la negativitat no t'ajuda. 

CRANC 
Avui hauràs de demanar un favor a algú del passat que té certa influència. Fes-ho amb tacte i segur que t'ajudarà. Aquesta setmana els astres et són favorables en les relacions socials, així que aprofita-ho per desencallar certs temes. 

LLEÓ 
Avui podria fer-se realitat una cosa que esperaves des de fa temps. Els canvis et faran sentir renovat i et donaran la força necessària per tancar portes que ja hauries d'haver deixat enrere. 

VERGE 
De vegades necessites tancar-te en tu mateix i no et ve de gust relacionar-te amb els altres. Ara mateix estàs travessant un moment com aquest, però no t'està fent bé. Deixa d'aïllar-te i demana ajuda a algú de confiança.

BALANÇA 
Avui et caldrà molta paciència per no enviar a la merda a algú. Respira fons abans de dir res, perquè saps que ell/a fa les coses amb bona intenció. Els nervis i l'estrès d'aquests últims dies t'han deixat esgotat, necessites descansar i tenir temps per a tu.

ESCORPÍ 
Has obert un camí que no saps on et portarà, però tens la valentia per descobrir-ho. Et sents ple d'energia i tens ganes de viure coses noves. Amb aquesta actitud atraus la bona sort. 

SAGITARI
T'estàs preocupant massa per un problema que no depèn de tu. No et compliquis la vida perquè t'estàs posant en un laberint del qual no et serà fàcil sortir. Necessites espai per trobar la calma i l'equilibri. 

CAPRICORN
Quan estimes algú sempre ho dones tot, així que no et conformis amb algú que et tracta com un segon plat. Saps que aquella persona no està sent clara, atreveix-te a dir-li el que penses o els dubtes no et deixaran tranquil. 

AQUARI 
Et veuràs implicat amb un tema que no t'interessa massa, però t'hauràs de posicionar. Si jugues bé les teves cartes, podries acabar traient profit de la situació. En l'amor, és el moment de començar a lluitar pel que vols de veritat.

PEIXOS 
T'estàs prenent les coses amb calma i has decidit centrar-te en tu. Alguns pensaran que la teva postura és egoista, però realment sents que és el que et convé. No facis cas d'opinions que només et volen perjudicar. 




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: