Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 29 i 30 d'abril

per Adolescents.cat, el 29 d'abril de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Els Àries estaran de més bon humor aquest cap de setmana. Vols renovar-te i començar una nova etapa... Pensa què pots canviar en la teva vida per sentir-te millor. Tens molt bona sort amb l’amistat! No et deixis influir per gent de la qual tu no et fies! Moment de sort: diumenge al matí. 

TAURE
Sembla que aquest cap de setmana els Taure fareu alguna bogeria que impactarà una persona especial. Per fi et mostres tal com ets, sense cap màscara. Et faràs estimar i, gràcies al teu encant i al teu enorme carisma, atrauràs molt i seràs el centre allà on siguis. Moment de sort: dissabte a la tarda.

BESSONS
Has estat una mica estressat fins ara però per fi les coses comencen a millorar. A més, se’t presenta una gran oportunitat diumenge i la sabràs aprofitar. Vas per bon camí. És el moment d'aclarir un malentès que t'està allunyant d'algú a qui estimes. Dialoga amb calma! Moment de sort: diumenge al migdia.

CRANC
Cap de setmana força estable pels Cranc en el que pots viure experiències molt positives que t'ajudaran a veure la vida amb ulls diferents.. Voldràs passar temps amb gent que estimes i no tindràs gaires preocupacions. Però has d’estar pendent d’un amic perquè necessita la teva ajuda. Moment de sort: dissabte al migdia.

LLEÓ
Aquest cap de setmana canvien unes quantes coses pels Lleó, és el moment adequat per deixar enrere tot allò que no t’agrada. Estàs un bon moment per progressar i aconseguir el que desitges. Atent als contactes que pots fer perquè poden ajudar-te molt. Moment de sort: diumenge al matí.

VERGE
Posa molta atenció a com dius les coses per Whatsapp i analitza les respostes dels altres, hi ha una cosa que t'està passant per alt. La lluna et pot fer sentir més baix d'energia... allunya't del que no et fa feliç perquè puguis recuperar la teva vitalitat i optimisme. Tindràs bona sort dissabte, aprofita-ho!  

BALANÇA
Els Balança estareu bastant agitats i voldreu parlar molt i fer moltes coses. Intenta controlar el teu temperament i simplement gaudeix. Aprofita per parlar amb qui més t'atrau perquè aquests dies estaràs seductor/a... Moment de sort: diumenge a la tarda.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana intenta pensar una mica més en tu, sempre estàs cuidant als altres i ara toca que et mimin. Gaudiràs de l'afecte i l'amor dels teus, sense renunciar a ser tu mateix. Aquests dies la música serà molt important per tu i en ella trobaràs una gran resposta. Moment de sort: dissabte a la tarda.

SAGITARI
No tinguis por de dir les coses tal com són, si t’ho guardes tot per tu, al final només aconseguiràs fer-te mal. Hi ha una persona que et donarà una gran alegria i t’apujarà l’autoestima. Treballa els pensaments positius i aprofita les teves oportunitats. Moment de sort: diumenge al migdia. 

CAPRICORN
Sembla que a partir d’ara els Capricorn comenceu una nova etapa de la vostra vida. No deixis que algun enfrontament que pots tenir amb algú proper et prengui l'entusiasme que sempre poses en tot i que ara més que mai necessites per afrontar els reptes que poden arribar. Diumenge tindràs molt bona sort amb les relacions personals. 

AQUARI
Els Aquari esteu molt sociables i és el moment de reforçar amistats que tot just comencen. Evita però actuar d'intermediari en problemes d'altres perquè t'involucraràs en alguna cosa que es pot tornar en contra teva. Moment de sort: dissabte a la nit.

PEIXOS
Tens un cap de setmana molt mogut. Podria ser que comencessis a parlar amb algú que t’acabés important més del que et penses. L’amor està de part teva, encara que tinguis dubtes. Sobretot diumenge a la nit. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: