Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 1 de maig de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 







Versió sense playbuzz
Noia, 13 anys
Ja fa uns mesos que m'agrades, vas a la mateixa classe que jo. No tinc l'oportunitat de tenir alguna cosa amb tu perquè li agrado al teu millor amic i no pares d'ajuntar-te amb "ella". Intento que et fixis en mi, però sé que la nostra amistat no avançarà mai. No llegiràs la meva opinió, però que sàpigues que m'agrades molt, i que "ella" no m'ajuda.

Noi, 14 anys
Seus al meu costat a classe, sé que t'agradava, però que ara estàs de lio amb un de rugbi. Quan vas deixar de fer-me aquells ulls vaig adonar-me de què estic enamorat de tu.

Noia, 15 anys
Ets un noi ros amb ulls blaus. Sols canviar-te el lloc a classe per anar darrere meu o això és el que m'agrada pensar. M'agrades des de fa temps, però no tinc clar si tu a mi. També anem a francès junts. Espero algun dia anar a veure't en algun partit d'Handboll.

Noi, 15 anys
Ets un noi super guapo i porto com moooolt temps darrere teu i al principi tenia claríssim que només es tractava d'un crush, però estic pilladíssim i ets més gran i és impossible pero que sepas que no te supero guapo!

Noia, 14 anys
Anem a la mateixa classe des d'aquest any. Ens hem liat però crec que tu no sents res per mi només és per fer algo, però jo sí que sento alguna cosa més forta, i espero que tu també. Si llegeixes això espero que sàpigues que va per tu ;)

Noia, 15 anys
Anem tots dos a la mateixa classe i tu seus just al meu davant, ets un noi de cabells clars ulls foscos i ets força alt. Durant les classes parlem molt i des de fa un mes que ens enviem fotos per l'Insta. Tinc por que arribi l'estiu per deixar-te de veure't cada dia, per tant, i si quedem i veiem que tal? Si saps qui soc obre'm :)

Noi, 15 anys
Ets una noia, vius a Sant Cugat, jo més lluny. Ens coneixem des de la guarderia, però vam tenint contacte de tant en tant. No sé, crec que ja ho has entés, si és així, fes-m'ho saber que em farà il·lusió i qui sap...

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: