Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 24 al 30 d'abril

per Redacció, el 24 d'abril de 2023 a les 10:09
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
T'anirà molt bé retrobar-te amb gent que feia temps que no veies i entre ells trobaràs una persona que aquests pròxims mesos guanyarà protagonisme a la teva vida, només has de donar-li temps. No et tanquis en banda. Dia de la sort: 27.

TAURE
Deixa que les coses flueixin, relaxa’t una mica i no vulguis controlar-ho tot! Arriben a la teva vida canvis molt positius que no has de comentar fins que no estiguin materialitzats. Tens sort amb les relacions personals, sobretot amb Cranc i Peixos. Dia de la sort: 26.

BESSONS
No tot surt com esperaves però el resultat serà encara millor! Aquests dies l’amistat jugarà un paper important i començaràs a tractar amb gent que fins ara no estaven al teu cercle més proper. Allunya't de les persones tòxiques! Si alguna cosa et preocupa, parla d'això perquè rebràs tot el suport dels que t'estimen per poder solucionar-ho. Dia de la sort: 24.

CRANC
No et preocupis per temes sense importància que en realitat no són greus, a vegades aquestes coses se solucionen soles. Intenta ser una mica més obert/a amb la gent i et sorprendràs a tu mateix/a. En l’amor, t’anirà bé amb els Taure, però no et precipitis... encara no és el moment! Dia de la sort: 29.

LLEÓ
Toca renovar-te i prendre noves decisions que encaixin més amb qui vols arribar a ser. Intenta ser més obert, veuràs que aconseguiràs apropar-te a una persona que serà especial per tu. Dies especialment afortunats: 25 i 29.

VERGE
Tindràs uns dies una mica estranys i et preguntaran sovint si et passa alguna cosa. No t’amoïnis, tot anirà bé. Pots ser que et sentis desanimat però la Lluna t'ajudarà a passar pàgines de la teva vida que ja no tenen sentit. Tens molt bona sort amb les amistats, especialment amb Lleó i Sagitari. Dia de la sort: 25.

BALANÇA
Aquesta setmana faràs noves amistats i començaràs una nova rutina amb la qual et sentiràs còmode. Et serà molt útil pensar en com organitzar-te a partir d’ara perquè aquest mes en general, estaràs molt ocupat... i sembla que tindràs grans i bones sorpreses. Dia de la sort: 28.

ESCORPÍ
Deixa de pensar malament d’una persona perquè en un futur immediat et serà de gran ajuda tenir-la al costat. Tens la sort de part teva i tot t’anirà bé. Si sents que necessites canviar alguna cosa de la teva vida, escrius els passos a seguir i visualitza’ls, et será últil. Bones energies amb Lleó i Sagitari. Dia de la sort: 27.

SAGITARI
Estàs ple d’energia aquesta setmana i la teva motivació és gairebé contagiosa! Vas pel bon camí, la teva actitud sembla que et començarà a obrir moltes portes. En l’amor, les converses de nit s’intensifiquen. Intenta passar bones estones amb la teva família, et necessiten a prop. Dia de sort: 29.

CAPRICORN
Aquests dies estaràs una mica sensible. Això et servirà per replantejar-te moltes coses i trobar una veritat que viu al teu cor i que fins ara havies ignorat. Tens bona sort amb l’amistat, aprofita-ho! Bones energies amb els signes de terra, Taure i Capricorn. Dia de sort: 29.

AQUARI
Aquesta setmana començaràs amb bon peu i gràcies a la teva amabilitat tothom voldrà estar a prop teu. És precisament el teu caràcter el que farà que tinguis bona sort amb l’amor, especialment els dies 24 i 25. T'apassionaràs amb tot el que facis i els resultats seran positius. Color de la sort: blancs i grisos.

PEIXOS
Et toca prendre la iniciativa amb les relacions personals i t’adonaràs que és el millor que pots fer, t’agradarà. Bones vibracions amb signes d'aire, Bessons, Balança i Aquari. Viuràs experiències molt positives i tindràs l'empenta que necessites per posar en marxa alguna idea que tens al cap. Dia de la sort: 25.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: