Logotip de Adolescents.cat

Estan sortint aquesta famosa tiktoker i aquest cantant?

per Redacció, el 24 d'abril de 2023 a les 09:32
En les últimes setmanes havia circulat el rumor que Abraham Mateo i Ana Mena podrien estar sortint. Rumor que la mateixa cantant es va encarregar de desmentir en diverses entrevistes assegurant que "només són amics".

De fet, Abraham Mateo hauria començat una relació fa poc amb la coneguda tiktoker Esty, que té més de 800.000 seguidors.

 

L'exclusiva la donava Abel Planelles al videopodcast de Mtmad 'En todas las salsas'. Segons ell, aquesta relació està més que confirmada per les seves fonts i per les pistes que han anat deixant a les xarxes socials: "A ella li pregunten en una ronda de preguntes d'Instagram si té parella actualment i posa que sí", comenta Abel Planelles.

A més a més, s'ha pogut veure el cantant i la tiktoker passejant junts i, en diverses stories de l'Esty hi apareix del cotxe d'Abraham Mateo.

Sigui com sigui, de moment cap dels dos ha confirmat la seva relació.

 
@estycg

🤍

♬ sonido original - bardo.letras


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: