Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 24 d'abril de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
Vaig llegir el missatge que deia que t'encanta la meva intel·ligència, que soc una mica tímida, però sempre sé el que faig i que el meu nom comença per L (que és veritat). També em deies que des que va començar el curs que no em treus els ulls de sobre; i que ets un noi de 17 anys. Si et refereixes a mi, és a dir, si soc a la qui busques, obre'm per Instagram o Whatsapp o Gmail.

Noia, 15 anys
Ens coneixem des de primer d'ESO i mai havíem anat a la mateixa classe. Ara a quart sí i he començat a sentir coses per tu. No sé si t'agrado o no per què a vegades fas veure que t'agrada altra. Ets una noia.

Noi, 15 anys
Ets una noia alta i amb els ulls verds, vam començar a parlar fa uns anys, ara ja no parlem tant, però segueixes sent un 10 per a mi. Sé que no ho veuràs, però t'estimo S.

Noia, 15 anys
Ets la meva millor amiga, encara que jo no sigui la teva. Em vas dir que era important per a tu, però ara estic veient que t'estàs distanciant i estàs tenint més amics. Em sento egoista per pensar que sempre estaries amb mi, però et trobo a faltar.

Noia, 16 anys
Anem a la mateixa classe, crec que ets l'únic guapo en tota la classe. No sé si de veritat ets el meu crush, però porto unes quantes setmanes pensant en tu. Si ho llegeixes i creus que ets tu, obre'm o envia'm una sol·licitud d'Insta. El teu nom comença amb A.

Noi, 16 anys
Ets rossa, jugues a bàsquet a les mateixes instal·lacions que jo, però no juguem al mateix esport. Ets un any més petita i sempre que vinc a veure el bàsquet em mires fixament. Em pots obrir i ho parlem.

Noia, 16 anys
El 6 d'abril vam coincidir a la cua del tren vermell de la Stampida al Port Aventura. Tu estaves darrere meu, anaves acompanyat d'un amic i portaveus una jaqueta blava. Jo anava amb dues amigues i portava un jersei groc. No et vaig dir res perquè em va fer vergonya, però en vas semblar molt guapo i simpàtic. Si veus això contesta alguna cosa per aquí.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: