Logotip de Adolescents.cat

Per què hi ha èpoques que et costa arribar a l'orgasme?

per Redacció, el 29 d'abril de 2023 a les 06:00
Hi ha èpoques de la vida en les que et pot costar més arribar a l'orgasme. Com explica la sexologa Juliette Allen, és molt normal i "tots passem per alts i baixos a la vida i aquests vaivens tenen un gran impacte en el nostre potencial orgàsmic".

L'experta aconsella no atabalar-se quan passa això, ja que "només empitjoraràs la situació". En comptes d'això, intenta relaxar-te i pensar en el que t'ha portat a estar així. "Alguns dels canvis de la vida que més comunament afecten l'orgasme són l'augment de l'estrès, el canvi de feina, la ruptura sentimental, l'embaràs, la criança dels fills, les malalties, la mort d'un ésser estimat o qualsevol altre tipus de trauma".


Així doncs, igual que et pot passar a tu, li pot passar a qualsevol. El que cal tenir clar és que la dificultat per arribar a l'orgasme simplement és una conseqüència d'una altra cosa que està passant a la teva vida i que has de solucionar. Així que pren-t'ho com impuls per millorar la teva vida.

Com indica la sexòloga, l'estat d'una relació també té un gran impacte en l'orgasme i cal analitzar-la per saber si realment està funcionat. En cas que no sigui així, serà necessari que parleu les coses i intenteu solucionar la situació.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: