Logotip de Adolescents.cat

Horòscop [ESPECIAL CAP DE SETMANA DE SANT JORDI]

per Adolescents.cat, el 22 d'abril de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

Àries: Aquest Sant Jordi l'amor es veurà molt afavorit i tindràs una màgia especial que no passarà desapercebuda. Fa temps que et guardes dins una emoció que encara no has expressat. Deixa-la anar. Si no la pots verbalitzar en veu alta, fes-ho ni que sigui per escrit. T'ajudarà a desfogar-te.

Taure: És el moment de connectar amb els teus sentiments i exterioritzar-ho, potser podries aprofitar aquest Sant Jordi per escriure un poema o unes paraules especials i guardar-les per tornar-les a llegir en un futur. Deixa fluir les coses, sense forçar-les, i tot anirà molt millor.

Bessons: És el moment de fer un bon regal de Sant Jordi a una persona que t'ha ajudat molt en l'últim any i que es mereix que li mostris el teu amor. Rebràs una sorpresa que farà que et replantegis les teves prioritats i especialment els teus sentiments cap a una persona. 

Cranc: Als Cranc us agraden molt les històries i els drames i sembla que aquest Sant Jordi trobaràs un llibre que no només t'agradarà sinó que t'ajudarà a prendre una decisió important. Estàs a punt de viure un canvi a la teva vida, al principi tindràs por, però després veuràs que és un canvi positiu que t'aportarà coses noves. Sentiràs una atracció especial pels Verge. 

Lleó: Estareu especialment enamoradissos i tindreu molt bona sort amb l'amor. Pot ser que aquest Sant Jordi et vegis obligat a prendre decisions que marcaran al teu futur, però no t'angoixis gaire per això, sortirà bé. 

Verge: Els Verge estareu molt somiadors durant aquest Sant Jordi, sou persones força fantasioses amb grans somnis i aquesta diada serà especial. Pots rebre una notícia que t'alegri i t'ajudi a veure la vida des d'una perspectiva més optimista. Si el teu cor està sol, pots tenir l'oportunitat de conèixer a algú que serà molt especial per a tu.

Balança: Aprofita al màxim aquest dia i felicita el Sant Jordi a tothom que estimes, sembla que als Balança us espera un missatge d'una persona especial. Intenta tenir un detallet amb els de casa. A tu, un petit detall també t'alegrarà el dia i començaràs a veure a una persona amb ulls diferents. 


Escorpí:  L'ambient de Sant Jordi farà que tinguis noves il·lusions. Inverteix en tu mateix i regala't el que et vingui de gust. Últimament t'has sentit una mica estrany, ni tu mateix entens què et passa, no et ratllis. Avui se't presentaran noves oportunitats per apropar-te a una persona especial, però cal que et llencis, espera el teu moment. 


Sagitari: La teva sort millora i seria molt positiu que aprofitessis el Sant Jordi per recordar a les persones que estimes que les valores molt. Una cosa, no creguis tot el que escoltes o el que et diuen, els Sagitari moltes vegades sou víctimes de rumors falsos. 

Capricorn: Aquest Sant Jordi trobaràs la felicitat en les coses més simples i en unes paraules que t'arribaran d'una persona amb qui et fixes des de fa temps. Intenta no fer promeses que saps que no pots complir. Si ets sents romàntic/a, deixa't anar i no et reprimeixis més. 

Aquari: Als Aquari us espera un dia interessant en el qual us toca agafar la iniciativa. Si us agrada una persona, és el moment perfecte per regalar-li una rosa i/o un llibre. Estaràs especialment seductor/a, aprofita per creure més en les teves possibilitats i aconseguir allò que vols. 


Peixos: Sembla que durant la diada de Sant Jordi sorgiran sentiments del passat que ja havies enterrat. És un bon moment pels Peixos per iniciar noves relacions, tant amoroses com d'amistat. De fet, l'amistat serà molt important per a tu avui. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: