Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 21 d'abril

per Adolescents.cat, el 21 d'abril de 2023 a les 10:21
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
No t'interessa allargar massa les decisions que has de prendre. Així que per què estàs esperant tant? Pren la iniciativa i que sigui el que hagi de ser. Només si ho fas, podràs valorar els teus actes. 

TAURE 
Estàs pensant quina direcció seguir i això et provoca tensió emocional, ja que has de tenir en compte molts factors. Aviat ho podràs resoldre gràcies a un consell que serà inspirador.

BESSONS 
Avui no podràs ignorar les responsabilitats, perquè sentiràs que hi ha algú que depèn de tu i de les teves accions. Intenta no posar-te pressió i gestionar la situació tan bé com puguis encara que no sigui massa agradable. 

CRANC 
Intenta relaxar-te i frenar el ritme. Ser ambiciós està bé, però si et sobrecarregues no arribaràs tot i ho saps. Els teus canvis d'humor et podrien portar problemes amb algú que estimes. Vigila amb les teves reaccions.

LLEÓ 
La il·lusió fa que de vegades no veiem certes coses, encara que ens les diguin. Procura pensar amb el cor, però també amb el cap. Parlar amb un amic/ga sobre aquest tema et pot ajudar a desbloquejar-te. 

VERGE 
Has d'atrevir-te a plantejar una conversa que et fa por, però que ja és hora que tinguis. Et convé dir el que penses sense pors i sense manies. És hora d'imposar-te i mirar per tu. 

BALANÇA 
No et refiïs de certes persones. Si la teva intuïció et diu que hi ha alguna cosa que no et quadra,fes-li cas i no arrisquis. Aquesta setmana veuràs que un esforç que has fet ha valgut la pena. 

ESCORPÍ 
Per si s'obre una porta que et permetrà millorar en certs aspectes. Provar coses noves de vegades t'espanta, però has de confiar més en tu mateix. Avui sentiràs que avances.

SAGITARI 
Avui et tocarà valorar certs temes relacionats probablement amb els estudis i veuràs si has aconseguit avançar en el que t'has proposat o no. Si veus que no has complert els teus objectius, no et frustris. Saps que has fet el que has pogut. 

CAPRICORN 
Avui sentiràs que tot et va bé i que les persones que tens prop teu et valoren. Això et permetrà confiar més en tu i afrontar un tema que et fa certa por. Si caus, hi ha moltes mans disposades a ajudar-te. 

AQUARI 
Una conversa et servirà avui d'inspiració per veure que hi ha algunes coses de la teva vida que has de valorar més. De vegades penses massa en tu i deixes que l'ego et guiï i avui veuràs clars alguns errors que has comès per culpa d'això. 

PEIXOS 
A vegades et tanques tant que les altres persones s'allunyen perquè són incapaces de saber què et passa i com actuar. Deixa de mantenir les distàncies i potser podràs resoldre un tema que et preocupa. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: