Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 20 d'abril

per Adolescents.cat, el 20 d'abril de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Enfoca't en el projecte que has començat i que et fa molta il·lusió. Saps que és difícil, però si et rendeixes, no t’ho perdonaràs. Algú t'ajudarà, però vigila, has de mostrar-te generós i agraït o corres el risc de perdre-la. Sigues sincer amb ell/a.

TAURE 
Algú a qui tens molt afecte rebrà una bona notícia que tots estàveu esperant. Demostra-li que te n’alegres, perquè necessita tot el teu suport. A partir d’avui la vostra relació podria canviar de rumb. Aquests dies et tocarà analitzar els teus sentiments. 

BESSONS 
No tractis de manera injusta a algú que no s'ho mereix. Intenta comprendre la seva actitud i en tot cas conversa amb ell/a per arribar a un acord. De vegades, quan una situació no t’agrada, tendeixes a ser poc empàtic i això et porta problemes. Procura ser més comprensiu. 

CRANC 
Avui voldràs passar desapercebut per poder centrar-te en les teves coses. Necessites pau mental per a poder analitzar bé la situació sentimental que estàs vivint i sobre la qual sents que tothom està opinant. Fes-te cas a tu mateix Passar estones sol, t’ajudarà a sentir-te millor. 

LLEÓ 
Has de tenir una certa precaució amb les xarxes socials perquè a través d'elles et pot arribar una informació confusa i això et pot fer dubtar sobre una persona. Abans de fer res, intenta esbrinar si el que intueixes és cert o no i procura aïllar-te dels comentaris negatius. 

VERGE 
Avui serà un dia en què et sentiràs molt més tranquil perquè et donaran una notícia que et trauràs un pes de sobre. Compartiràs la teva alegria amb les persones que estimes i et notaràs molt més optimiste. Aquests dies tindràs un magnetisme especial amb els signes de Terra.

BALANÇA
No creguis que hi ha coses que no pots canviar. En el fons saps que si t’ho proposes ets capaç de capgirar la situació. Això sí, el més probable és que et faci falta l’ajuda d’algú per orientar-te. Confia només en aquelles persones més properes. 

ESCORPÍ 
Avui podries viure moments de nervis per culpa d’algú del teu entorn que no està fent front a un problema que també t’afecta a tu. Sents que ja has fet la teva part i que ara la situació ja no és a les teves mans i això et frustra. Parla-ho amb la persona implicada i intenta que reaccioni perquè si et quedes sense fer res, el malestar anirà a més. 

SAGITARI 
Avui et tocarà ser més atrevit. Tot i projectar certa seguretat, en el terreny amorós et costa molt fer els primers passos. Hauràs de superar aquestes pors i expressar el que sents si vols que s’acabi aquesta situació d’estancament. Quan vegis el moment indicat, aprofita’l.

CAPRICORN 
Estàs vivint moments complicats i de contradicció. En els últims mesos has canviat molt i això no és res dolent, sinó que significa evolució. És per això que necessites deixar certs temes i persones enrere, encara que elles potser no ho entenguin.

AQUARI 
Avui no et podràs treure del cap la discussió que vas tenir amb algú. Et tocarà fer introspecció i fer cas el teu cor. En certes ocasions, deixar l’orgull de banda és més una victòria que una derrota. Tindràs bones energies amb els signes d’Aire. 


PEIXOS
Assumir els errors pot acabar sent més positiu del que et penses i avui et tocarà fer-ho davant d’una persona a la qual has pressionat injustament. La seva reacció serà millor del que esperaves i acabaràs coneixent certs detalls que t’ajudaran a comprendre millor la seva actuació. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: