Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 19 d'abril de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noia, 19 anys
Encara no ho he fet amb ningú, mai he mentit dient que sí que ho he fet perquè en certa manera no em fa vergonya dir-ho, però com més passa el temps més vergonya em fa dir-ho. Sempre penso en com serà, però a la vegada tinc por perquè no he tingut mai sexe. Tinc moltes ganes ja de fer-ho, però no ho vull fer amb la primera persona que em passi, necessito tindre confiança... No sé, però cada cop penso que moriré verge al final.

Noia, 16 anys
Estic confosa perquè el meu cosí s'acosta molt a mi, sempre em toca les cames i fa el possible per estar sols i que li faci massatgets... Ara porto 6 mesos sense veure'l i es veu que té novia, però jo sé que passarà algo aquest estiu quan anem de vacances a l'escala.

Noi, 17 anys
M'agrada un noi des de fa uns mesos, sempre m'he definit com una persona heterosexual amb les persones del meu voltant, però des del moment que el vaig veure tot va començar a canviar. Cada vegada que estic el seu costat sento unes papallones a la panxa que per ningú havia sentit i tinc la necessitat constant de voler estar amb ell. Tinc molta por a dir-ho pel que diran els del meu voltant i per si aquest noi no sent el mateix que jo, però crec que no aguanto més i necessito parlar amb ell.

Noia, 17 anys
Estàvem a uns campaments i l'última nit em vaig liar amb el millor amic d'una amiga, dins d'una tenda, al seu costat (mentre dormia), sabent que a ella li mola de fa molt. Encara no li he dit. Em sap greu, però va passar així de cop i ella tampoc fa el pas (li mola des del 2019 i res de res).

Noi, 15 anys
A l'inici de curs va venir un profe nou d'Educació Física d'uns 30 anys és tan guapo i té un cul... Al final de curs de Nadal el vaig veure canviant-se vaig entrar sense que em veies i em vaig masturbar allà.

Noia, 12 anys
Un dia al pati del meu insti vaig veure als lavabos tancats que hi entraven el profe de castellà i el cap d'estudis vaig acostar-me i els vaig veure tocant-se.

Noia, 16 anys
L'any passat vam anar de colònies amb l'institut. La cosa és que compartia habitació amb una amiga que em provocava una certa atracció. A la nit, soles a l'habitació, em vaig posar molt calenta quan de sobte em va començar a tocar. Total, que vam acabar menjant-nos la boca i ara per ara encara ningú ho sap. M'encantaria repetir, però ella no ho sap.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: