Logotip de Adolescents.cat

Quins són els llocs de Catalunya on es practica més sexe?

per Redacció, el 19 d'abril de 2023 a les 10:35
Les apps i les xarxes socials són les opcions que més s'utilitzen a l'hora de lligar. En concret, més d'un 50% de la població les fa servir per buscar parella segons un estudi de l'Acadèmia Eròtica Diversual.com, que ha realitzat una enquesta a 6.440 persones.

L'informe analitza diversos aspectes sobre la vida amorosa i sexual dels espanyols, com ara la freqüència en les relacions sexuals, les infidelitats i el plaer. Us resumim alguns dels resultats més destacats.

Relacions sexuals al mes
Segons l'estudi, a Espanya les persones tenen sexe una mitjana de 7,6 cops al mes, és a dir, gairebé dos cops a la setmana. Aquesta xifra, però, varia en funció de la regió. El lloc on practiquen més sexe és a La Rioja, 11,25 vegades al mes, mentre que Catalunya se situa a la part mitjana del rànquing. De fet, a l'informe també podem veure quins són els territoris catalans amb més activitat sexual: el nord, la zona de Girona, la Garrotxa i l'Empordà, i el sud, a les Terres de l'Ebre, la freqüència sexual està per sobre de la mitjana: els seus habitants ho fan una mitjana de 8 vegades al mes.

Les infidelitats

Una altra de les coses que sorprèn és que una de cada quatre persones reconeixen haver estat infidels i això sense tenir en compte aquella gent que, tot i haver-ho estat, no ho diu.
 


El plaer
Quant a la satisfacció, un 75,8% de les persones asseguren aconseguir l'orgasme la major part de les vegades o sempre tenint sexe en parella, mentre un 24,2% només hi arriben la meitat de les vegades, gairebé mai o mai. En aquest sentit, la majoria dels enquestats, el 91%, assenyala que el sexe oral és la pràctica que més els agrada.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: