Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 19 al 26 d'abril

per Redacció, el 19 d'abril de 2023 a les 09:52
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES (3/5)
Tindràs un petit imprevist que et farà trontollar la setmana però res que no tingui solució. No deixis que això afecti els teus nervis ni al teu comportament. Estàs avançant amb algú que t’agrada i no és el moment de cometre cap error. Consell: No deixis de mostrar interès. 

TAURE (3/5)
Gràcies a algú proper, coneixeràs una persona amb qui tindràs una connexió especial. No et tanquis en banda ni tinguis por a enamorar-te. Tens l’energia renovada, és la teva temporada i el positivisme t’acompanyarà en tot moment. Algú que no t’esperes, es declararà. Color: negre.

BESSONS (3/5)
Has de ser més just amb tu mateix/a. Ets una persona romàntica i enamoradissa, però no pots exigir-li a totes les persones que coneixes i amb qui creus que tens una connexió especial que s’entreguin a la primera cita. Valora’t més i aprèn a estar sol/a. Dia de la sort: Divendres. 

CRANC (3/5)
Hi ha una persona que t’agrada i amb la que últimament no has tingut relació. Aquesta serà la setmana perfecte per fer les paus i trobar l’excusa idònia per veure-us i solucionar les vostres diferències. Sigues sincer/a i no tinguis por a dir el que sents. Dia de la sort: Diumenge. 

LLEÓ (4/5) 
El romanticisme serà clarament protagonista aquesta setmana. No tenen per què ser mostres físiques d’afecte, potser serà un simple missatge o una indirecta però farà que et sentis especial. Aprofita l’oportunitat per ser-ho tu també. Connexió especial amb: Capricorn i Verge. 

VERGE (2/5)
Tens molts compromisos últimament i has d’entendre que no pots estar disponible per tothom! Una relació es ressentirà per aquest motiu i precisament aquesta persona, està esperant que siguis tu qui se n’adoni. Consell: troba l’equilibri però, sobretot, troba moments per estar sol/a.

BALANÇA (3/5)
Ets una mica tossut/da i hi ha algú que fa temps intenta que vegis les coses des d’un altre punt de vista. Oblida per un segon la teva opinió i escolta de manera objectiva el que t’han de dir. Veuràs que gràcies a això, canvies la teva perspectiva. Dia de la sort: Divendres. 

ESCORPÍ (3/5)
Algú del teu voltant està gelós de tu i per això intentarà desestabilitzar-te emocionalment. No deixis que els actes dels altres et puguin afectar de manera directa perquè realment, no tenen motius per aconseguir-ho. Consell: Creu en el teu instint i no perdis de vista el teu objectiu. 

SAGITARI (3/5)
Si tens una relació, hauràs de buscar la manera que feu coses diferents. Esteu entrant en una rutina perillosa que pot distanciar-vos. El retrobament amb una persona que fa anys que coneixes, et confondrà i alhora et farà sentir molt especial. Consell: No hi perdis el contacte. 

CAPRICORN (4/5)
Aquesta setmana sentiràs que pots ser tu mateix/a i per això, has d’aprofitar per dir el que sents. Serà un bon moment per tenir aquella conversa pendent, les coses s’han de parlar i veuràs com et canvia la perspectiva de la vostra situació. Connexió especial amb: Capricorn.

AQUARI (3/5)
Fer el que vols i el que et ve de gust. No donis tantes voltes a les coses i sigues tu mateix/a. Ha arribat el moment de mostrar-te davant d’ell/a tal com ets. Si després no li agrades, val més saber-ho ara, però i si sí que li agrades i tot fa un gir? Consell: Digues-li sense pensar el discurs.

PEIXOS (3/5)
Ets d’idees clares. Si  tens un objectiu, vols aconseguir-ho com sigui. És molt important, que no deixis que res ni ningú et desanimi. No pots perdre cap esforç per les inseguretats d’altres. Estàs en un bon moment per avançar i aconseguir el que et proposis. Dia de la sort: Diumenge.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: