Logotip de Adolescents.cat

Laura Escanes, indignada amb aquest famós programa: «Feu fàstic»

per Redacció, el 19 d'abril de 2023 a les 09:36
"Em sembla fastigós". Aquestes han estat les contundents paraules que Laura Escanes ha dirigit a Sálvame, el famós programa de Telecinco. El motiu del seu malestar? Les imatges que ha difós el programa, en què mostren la roba interior de la influencer.

I no només això, sinó que les fotografies es van fer mentre ella estava treballant i sense el seu consentiment.


Us posem en context. La Laura Escanes estava rodant en un espai públic, juntament amb el seu equip de feina. En un moment, es va ajupir per cordar-se els patins que duia i va ser llavors quan un paparazzi li va fer diverses fotos on se li veu la roba interior. Imatges que es van difondre i comentar a Sálvame.

Després de tot plegat, la influencer ha decidit donar la seva opinió i retreure al programa el tipus de continguts que emeten.

 

"Senyors directors de Sálvame, presentadors i col·laboradors. Tinc coses a dir amb molta tristesa i impotència. Començant pel fastigós que em sembla que hi hagi un fotògraf esperant que caigui o m'ajupi per a fer una foto del meu cul i de les meves calces. I seguint pel repugnant que és que, posteriorment hi hagi uns homes decidint quin és el contingut que s'emetrà aquesta tarda i creguin que és una bona idea publicar aquestes fotos, amb quina intenció?" es preguntava Laura Escanes.

Així mateix, també deixava anar aquest missatge a Sálvame: "Feu fàstic. I després aneu de feministes. 2023 i que continuïn passant aquestes coses és al·lucinant".
 
@abelplanelles

Polemica por las imagenes emitidas hoy de Laura Escanes

♬ Flowers - Miley Cyrus


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: