Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 18 d'abril

per Adolescents.cat, el 18 d'abril de 2023 a les 09:45
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui podria ser que un amic/ga et decebés per no saber afrontar una situació. Et sentiràs una mica abandonat/da, però precisament aquesta sensació et farà adonar de certes coses i prendre decisions. 

TAURE 
Si creus que t'has d'allunyar d'algú, millor fer-ho ara i no allargar la situació. Explica bé les coses i no et quedis amb res a dins, sinó els remordiments se't menjaran i et costarà molt seguir sense mirar enrere.

BESSONS
Avui algú inesperat apareixerà a la teva vida i et farà sentir emocions que feia temps que no notaves. Et passaràs el dia organitzant un pla que t'han proposat i que et fa molta il·lusió. 

CRANC 
Avui trobaràs en els teus amics/gues un suport molt necessari que t'ajudarà a desconnectar i a oblidar-te d'una situació complicada que estàs vivint. Agraeix-los el que estan fent per tu. 

LLEÓ 
Pot ser que un pla que et proposin no et vingui massa de gust, però et veuràs obligat a acceptar-lo per evitar possibles malentesos. Estigues atent a un consell que et donaran, perquè et pot servir més del que creus. 

VERGE
De vegades ets massa ingenu i no veus les males intencions d'algunes persones. Escolta els comentaris d'algú proper que està intentant evitar que et fereixin. 

BALANÇA
Avui sentiràs que tens ganes de gaudir sense preocupacions i això et farà aprofitar oportunitats que altres vegades has deixat passar. Te'n sorgiran algunes de molt interessats que poden fer canviar alguns aspectes de la teva vida. 
 
ESCORPÍ 
La Lluna creixent en el teu signe avui pot influir bastant en una cosa que tens al cap, però no saps si fer-ho o no. Et deixaràs emportar pel que sents, encara que això signifiqui canviar certes coses. 

SAGITARI 
Algú del teu entorn et proposarà anar a un lloc on no havies estat i que et pot anar bé per renovar energies. Necessites recuperar l'esperança perquè fa uns dies que estàs amb els ànims baixos. 

CAPRICORN 
No pensis que fracassaràs abans de provar-ho. Si el teu entorn creu que ho pots fer, serà per alguna cosa no? Algú et transmetrà molta confiança i això serà clau perquè t'atreveixis a viure una nova experiència.

AQUARI 
Si estàs interessat/da en algú, ja és hora que li facis saber, perquè si no l'altra persona seguirà fent la seva vida. Saps que vols arriscar-te, però et fa por la resposta que puguis obtenir. 

PEIXOS 
Has d'intentar posar fi a un tema i no deixar passar més temps, ja que es pot complicar si hi intervenen altres persones. Si vols aconseguir els teus objectius t'has d'afanyar. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: