Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 604]

per Redacció, el 22 d'abril de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Un dia la meva parella i jo vam quedar per fer galetes, i mentre esperàvem que es fessin al forn ens vam començar a liar i a calentar moltíssim. Vam acabar follant a la cuina amb la meva germana al menjador. Va donar molt de morbo que pogués entrar en qualsevol moment.

Noia, 14 anys
Tornàvem d'un partit d'handbol i pujava amb el meu germà i un amic 4 anys més gran que jo. El cas, quan estàvem tornant jo em vaig adormir. Vam passar per un sotrac i la seva mà va caure a la meva cuixa. Estava súper hot. La seva mà va anar pujant fins al meu entrecuix. Òbviament no em vaig apartar. Al final va acabar fent-me dits i jo una bona palla amb el meu germà al davant, quin morbo.

Noia, 16 anys
Un dia de festa major del meu poble era a la nit i jo estava passejant amb el meu nòvio pel poble. Total que vam anar a parar a un parking i a darrere un cotxe vam trobar a un pavo fent-se una palla i ens vam calentar molt així que ens vam posar els tres i vam fer el millor trio de ma vida, QUIN MORBO!

Noi, 14 anys
Estàvem jo i el meu lio a la classe de tecnologia, llavors em vaig posar molt calent i li vaig començar a tocar el cul. Ella em va tocar la polla fins que en vaig córrer. Vam acabar a casa seva amb ella sense sostenidor ni calcetes. Dafne t'estimo.

Noia, 15 anys
Estàvem jo i el meu nòvio al cinema els dos sols apartats de tothom, i de sobte ens vam començar a tocar i ens va entrar un calenton bastant fort. No vam aguantar més i quan va acabar la pel·lícula vam anar als lavabos d'un restaurant que teníem a prop dels cinemes a matar les ganes que teníem.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: